Nakon 27 godina ponovo zajedno: Džulija i Denzel udružuju snage u novom Netfliksovom filmu

 
 ≫ 
  • 0

Dve dobrostojeće porodice – jedna crna i jedna bele puti, igrom slučaja dele izolovanu vikendicu usred nedostatka struje i sveopšteg kolapsa koji je obuhvatio ceo grad

Dosije Pelikan, The Pelican Brief Foto: Promo

Posle skoro 30 godina od ostvarenja "Dosije Pelikan" (The Pelican Brief), Džulija Roberts i Denzel Vošington ponovo udružuju snage – ovaj put za film Leave the World Behind, u produkciji Netflix-a.

Radnja će biti bazirana na motivima iz predstojećeg romana Rumana Alama, koji govori o dve dobrostojeće porodice – jedna crna i jedna bele puti, koje igrom slučaja dele izolovanu vikendicu usred nedostatka struje i sveopšteg kolapsa koji je obuhvatio ceo grad. Telefoni, televizija, radio i internet ne rade, pa moraju da pronađu način da saznaju šta se dešava.

Čudne sonične detonacije uništavaju mir sela i životinje počinju da migriraju na neuobičajene načine, pa svačije mentalno zdravlje počinje da oboljeva, jer pitanja rase i klase postaju glavna uprkos zabrinjavajućim stvarima koje se dešavaju u okolini.

Netflix je dobio ovaj projekat koji su želeli i Apple i MGM. Robertsova će ga producirati preko svoje kuće Red Om Films, a u tome će joj pomoći i Denzel.

Da podsetimo, "Dosije Pelikan" je bio veliki hit 1993. godine, koji je zaradio skoro 200 miliona dolara. I Džulija i Denzel su od tada želeli da ponovo rade zajedno i ta želja im se, konačno, ostvarila.

(Telegraf.rs)

Video: PKS širi prisustvo na azijskom tržištu: Otvorene još dve kancelarije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA