Jedino ih je korona mogla spasiti: Otkazana dodela najnepoželjnije nagrade na svetu - Zlatne maline

 
 ≫ 
  • 0

Nije poznato hoće li biti zakazan novi datum dodele neželjenih statua

Dodela najnepoželjnije filmske nagrade na svetu - Zlatna malina - otkazana je sinoć u Los Anđelesu, samo nekoliko sati pre početka ceremonije.

Kako se očekivalo, u publici je trebalo da se nađe više od 50 ljudi, te se zbog straha od korona virusa dodela nije održala.

- "Zlatna malina" morala je da bude otkazana, odnosno odložena, zbog toga što je Los Anđeles zatvorio sve velike dvorane gde bi više od 50 ljudi moglo da se okupi, uključujući i Barnsdall Theatre. Bez dvorane nećemo sprovesti dodelu - rekao je osnivač dodele nagrada Džon Vilson (48), prenosi Mirror.

Nije poznato hoće li biti zakazan novi datum dodele nagrada.

"Zlatna malina" je filmska nagrada koju nijedan glumac zapravo ne želi da osvoji. Dodeljuje se najgorima u filmu, a ovo je trebalo da bude 40. po redu ceremonija.

Nagrada se "dobija" u nekoliko kategorija, kao što su najgori film, najgori glumci, najgore originalne pjesme, najgori scenari, najgore bezobzirno nepoštovanje ljudskog života i javne imovine, najgori reditelj...

Ove godine za najgori film nominovani su mjuzikl "Mačke" ("Cats"), komedija "A Madea Family Funeral" i "Rambo: Last Blood". Najviše nominacija imaju "Mačke" - čak devet, uključujući i onu za najgori film.

Nominovan je čak i jedan od najboljih i najzapaženijih filmova protekle godine - "Džoker", i to u kategoriji najgore bezobzirno nepoštovanje ljudskog života i javne imovine.

Video: Pokušala sam sa 2 doktora: Hajdli Klum ima groznicu, nije uspela da se testira na koronu

(Telegraf.rs)

Video: Promocija knjige "Crteži i kaligrafija F.M. Dostojevskog" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA