"Kralj lavova" potukao Tarantinov film "Bilo jednom u Holivudu": Ovakav rejting ni "Dizni" ne pamti

 
 ≫ 
  • 1

U drugom vikendu prikazivanja zaradio je 75,5 miliona dolara

Samouvereno rukovodstvo "Кralja lavova" i milijarde za kompaniju Dizni - tako bi se mogao opisati američki vikend od 26. do 28. jula gde je rimejk kultnog crtanog filma "Кralj lavova" odneo apsolutnu pobedu u gledanosti. Iza sebe je ostavio i film "Bilo jednom... u Holivudu" Kventina Tarantina

Diznijev "Kralj Lavova" je u svom drugom vikendu prikazivanja zaradio 75,5 miliona dolara, što pokazuje skok od čak 60,6 odsto (više nego što se očekivalo). Tako je, nakon najboljeg debija među svim Diznijevim rimejkovima u istoriji, projekat postao lider u rejtingu.

Novi film u velikoj meri podseća na klasik iz 1994. godine, ali svakako postoji nekoliko dodataka koji prave razliku između rimejka i prvobitnog dela.

Ali ako ste jedan od velikih fanova "Kralja lavova", svakako ćete primetiti pojedine promene koje su, očigledno, naišle na sjajne reakcije kod publike.

(Telegraf.rs/gazeta.ru)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrva

    30. jul 2019 | 07:24

    Samo sto ovaj film i nema tako dobru ocenu u odnosu na zaradu. Procitajte komentare na IMDB i procitajte za novi Spiderman, pa odlucite koji cete gledati. Prikazivanje Tarantinovog filma tek sledi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA