Burak Jeter hvali EXIT: "Uzbuđen sam što sam ponovo ovde, jedan od najvećih festivala na svetu"

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Burak Jeter: EXIT jedan od najvećih svetskih festivala, odgovornost je nastupati

Jedan od vodećih umetnika nove generacije Burak Jeter nastupio je na zatvaranju nultog dana EXIT festivala i za Tanjug rekao da je EXIT jedan od najvećih festivala na svetu, te da oseća posebnu odgovornost što je tu.

„Uzbuđen sam što sam ponovo ovde, jedan od najvećih festivala na svetu. Večeras je posebno veče, rođendan Nikole Tesle i sve je u tom znaku i drugačije. Specifična muzika, umetnici i ja sam ponovo imam specijalnog gosta“, rekao je Burak Jeter.

Specijalni gost Buraka Jetera nultog dana EXIT festivala bio je Dimaš Kudajbergen, a brojne novinarske ekipe iz Turske i Nemačke ispratile su nastup turskog di džeja i producenta.

"Alison Vonderlend mi se sviđa od ostalih umetnika koji nastupaju danas, poslušaću je jer nastupa posle mene. Ove godine dolazi mnogo posebnih umetnika i to je za mene velika odgovornost“, kazao je Jeter za Tanjug.

On je dodao i da je odgovornost koju nosi nastupanje uz brojna poznata imena u svetu muzike jedna od specifičnosti EXIT-a, te da je to razlog zašto u Novi Sad dolaze ljudi iz raznih krajeva sveta.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Iniko: Svaka osoba može da promeni svet

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA