Kijanu Rivs nije jedini, još jedna svetska faca dobila sliku, i to Teslinu, od lepe Hajdi: "Ostvaren san"

 
V. Đ.
V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Mlada umetnica se pohvalila na društvenim mrežama

Umetnica Hajdi Kostić pohvalila da je poznati reper will.i.am, frontmen grupe Black Eyed Peas, dobio dve slike koje je ona naslikala. Na jednoj je čuveni naučnik Nikola Tesla.

"Legendarni will.i.am iz Black Eyed Peas-a sad ima dve moje slike! Još jedan ostvaren san! Gigantsko hvala neponovljivom Exit festivalu, Dušanu Kovačeviću iz Exita i will.i.am na inspiraciji", navela je Hajdi u svojoj objavi.

Umetnica je bila na Exit festivalu, te je uručila will.i.am-u lično sliku na kojoj je Nikola Tesla.

Podsetimo, Black Eyed Peas je pre neki dan održao odličan koncert u Novom Sadu.

Evo i njihove zajedničke fotografije.

Podsetimo, jednu sliku koju je naslikala Hajdi Kostić dobio je čuveni Kijanu Rivs, na Arsenal festu u Kragujevcu, gde je svirao zajedno sa svojim bendom Dogstar.

"Nakon što je Kijanu Rivs nastupao u Kragujevcu, organizatori su mu poklonili moju sliku. Ona se zove "Noćno sanjarenje" i to je jedna od najnovijih slika koje sam radila za izložbu u Crnoj Gori. U pitanju je slika koja prikazuje čoveka u tami svoje sobe kako posmatra svetla grada. Doživela sam tu sliku kao simbol čoveka koji je osvojio taj grad i sad posmtara rezultat svog rada", kaže za RINU talentovana Hajdi.

Ona kako kaže, ne čeka inspiraciju, svaki dan je u svom ateljeu i svaki dan radi. To je i njena poruka za sve mlade koji žele da se otisnu u polje slikartsva – samo konstantan rad i puno odricanja donose rezultate. Odustajanje nije opcija. Pitali smo je i kako bi opisala ovaj svoj nesvakidašnji umetnički stil.

"Ne volim da se držim jednog motiva i takva sam osoba koja uvek voli da šeta i između motiva i ideja. Ni sama ne znam kako bih definisala svoje stvaralaštvo, osim da je bujno, dramatično i puno boja. Boje potpuno intuitivno stavljam, onako u trenutku kako osećam da treba bez velikih predomišljaja. U suštini, mislim da moje stvaralaštvo karakteriše taj snažni crtež koji je donekle možda ta moja odlika i videćemo gde će to sve mene da odvede. Osećam da sam tek počela ovu avanturu", zaključuje Hajdi.

(Telegraf.rs)

Video: Kijanu Rivs i grupa Dogstar nastupila na Arsenal festu u Kragujevcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA