Pol Makartni posvećuje izložbu bivšoj verenici Džejn Ašer, koja ga je ostavila uživo na TV-u

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Bivšeg Bitlsa je glumica ostavila uživo na TV-u 1968. godine dok je muzičar gledao u šoku od kuće emisiju

Pol Makartni je navodno odlučio da deo svoje izložbe u Nacionalnoj galeriji portreta bude posvećen njegovoj bivšoj verenici Džejn Ašer.

Bivšeg Bitlsa je glumica ostavila uživo na TV-u 1968. godine dok je muzičar gledao u šoku od kuće emisiju.

Međutim, čini se da je vreme veliki iscelitelj i Pol je posvetio deo svoje nove izložbe "Paul McCartney Photographs 1963-64: Eyes of the Storm" svojoj bivšoj ljubavi i njenoj porodici.

The Mirror izveštava da mala oblast, koja se zove "Home with the Ashers", prikazuje crno-bele fotografije glumice koja je opisana kao Polova inspiracija.

Takođe dokumentuje priču o tome kako se par upoznao na koncertu koji je prenosio BBC kada je Pol imao samo 21, a Džejn, 17, pre nego što su započeli petogodišnju romansu.

Makartni je tada živeo sa svojom porodicom, učeći mnogo od majke Margaret, profesorke muzike. I napisao klasične hitove "I Want to Hold Your Hand", "And I Love Her"...

"Porodica Ašer me je smestila u potkrovlje na poslednjem spratu, i mislim da je ovaj autoportret u ogledalu snimljen u toj sobi. Ne samo da su mi Ašeri pružili dom daleko od kuće, već je bio pun zanimljivih ljudi i razgovora, a bio je i veoma dobro mesto za pisanje.", navodi se u Polovom razmišljanju

U to vreme Džejn je bila sama po sebi zvezda nakon što je stekla slavu kao mlada glumica i panelista u BBC-jevom izuzetno popularnom i uticajnom žiriju "Juke Box", piše Daily Mail.

Ona je prekinula vezu sa pop superzvezdom tokom svog pojavljivanja u čet emisiji "Dee Time" rekavši: 'Nisam prekinula, ali je gotovo."

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Konstrakte i benda Zemlja gruva u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Милош 29

    2. jul 2023 | 11:30

    Наравно да га је "шутнула", кад га је после неког непланирано ранијег повратка са глумачке турнеје затекла у кревету са "обожаватељкама"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA