Kada vas umetnik lično uvede u svet svojih dela: Pop-up događaj sa Brajanom Berijem u Parobrodu

 
  • 0

- Brajan će dočekati zainteresovane posetioce i sa njima razgovarati o procesu stvaraja radova u seriji "Toksična zajednica i druge priče", o svojoj umetnosti i odgovaraće na vaša pitanja. Ulaz je slobodan - navode iz Beogradskog irskog festivala

I ove godine u Beogradu je organizovan Beogradski irski festival, a u okviru bogatog programa publika će moći da pogleda izložbu poznatog irskog grafičara Brajana Berija, koja nosi naziv "Toksična zajednica i druge priče" ("The Toxic Union & Other Stories").

Ovaj umetnik iz Irske je za potrebu izradu svog dela koristio tehnike linoreza i sito štampe, koje je proizvedeno u Korku u Irskoj i Granadi u Španiji.

Izložba je otvorila Beogradski irski festival prošlog vikedna, a ove subote, 19. marta, u UK Parobrod, biće organizovano specijalno vođenje kroz uzbudljivi svet Berijevih grafija. 

- Ove subote, orgnaizujemo pop-up događaj: susret sa umetnikom Brajanom Berijem. čije su grafike izložene u UK Parobrod! Sa početkom u 15 časova, Brajan će dočekati zainteresovane posetioce i sa njima razgovarati o procesu stvaraja radova u seriji "Toksična zajednica i druge priče", o svojoj umetnosti i odgovaraće na vaša pitanja. Ulaz je slobodan. Vidimo se u Parobrodu, Kapetan Mišina 6a - navode iz Beogradskog irskog festivala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by BIF-Beogradski Irski Festival (@beogradskiirskifestival)

(Telegraf.rs)

Video: Ono kada se sve oko tebe ruši, a tebi je laganica:U radnji izbio požar, on ostao "ladan kao špricer"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA