Preminula legenda "Slagalice"

 
M. L.
M. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Legenda "Slagalice" Biljana Malinović preminula je u 33. godini života. Rođena u Travniku 1991. godine, Biljana je već 1992. godine prešla da živi u Beograd. U srca ljubitelja kvizova ušla je učešćem u najdugovečnijem kvizu koji se emituje u Srbiji "Slagalica".

Posle dva duela u finalu 156. ciklusa kviza "Slagalica", Biljana Malinović uspela je da pobedi Dragana Isailovića, i to u svom drugom učešću. Prvi put se oprobala 2011. godine.

Biljana je bila magistarka farmacije, a u apoteci u kojoj je radila stekla je nadimak "Bilja Slagalica“.

Dušan Macura objavio je vest o njenoj smrti. Vest o njenoj smrti na društvenim mrežama podelio je kultni takmičar "Slagalice" i bivši učesnik, Dušan Macura koji se dirljivim rečima oprostio od nje.

"Mirno spavaj draga moja Biljče, mirno spavaj najdraži moj Šampione", napisao je on u emotivnoj objavi na svom Fejsbuk nalogu.

Uzrok smrti nije poznat.

(Telegraf.rs)

Video: Beogradski odred Žandsrmerije ispratio kolege koje su godinama čuvali Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Нена

    23. oktobar 2024 | 17:33

    Туга превелика, саучешће породици.

  • SVM

    23. oktobar 2024 | 17:29

    Tuga. Mladost i lepota. Strašno. Saučešće najbližima. Tako je simpatična,smirena i mila bila u kvizu. Sve je njoj delovalo lako

  • Vlada

    23. oktobar 2024 | 17:36

    Sećam je se, navijao sam za nju, jer je bila prelepa, blagog i pametnog pogleda, besprekorbog znanja i poštovanja prema protivnicima. Bas šteta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA