Neviđene ovacije za predstavu "Lu" u teatru "Odeon": Pomama za kartama, ovako izgleda oduševljenje publike

 
E. T.
E. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Teatar "Odeon" večeras je otvorio svoja vrata, a tim povodom održana je premijera autorske predstave "LU" vlasnika "Pink Media Group", Željka Mitrovića. Karte su za 13.septembar bile rasprodate, a sledeći datumi kada će se "Lu" naći na daskama koje život znače, jesu 14. i 15. septembar, kao i 20. 21. i 22. septembar.

- Ovo sam ja... Ovaj teatar je moj konačni odgovor. Možda mi je dugo trebalo da svom ludilu, onom kreativnom pronađem pravi put i pravo odelo i od danas i nakon ove premijere, siguran sam da konačno imam pečat na potvrdu da sam napravio najbolju stvar u svojoj dosadašnjoj karijeri - rekao je za Telegraf Željko Mitrović, posle velikih ovacija, i dodao:

- Ali predstava Lu je samo početak, a granica je nebo... Svetske premijere u svetskom, a srpskom teatru tek slede.

"LU" je predstava koja donosi priču o Princu Tame, Luciferu, iz potpuno drugačijeg ugla. Lucifer je po kazni poslat na Zemlju, među ljude. Ali postoje likovi koji mogu da iznenade i samog Lucifera. Kad pokuša da kupi dušu opštinskog funkcionera Srbe i usput se zaljubi u njegovu sestru Veru, Lucifer ne može da veruje šta ga je snašlo. Shvata šta je ljubav – da zbog nje žene plaču, a muškarci piju i lažu da ne plaču. I Lu je upao u tu klopku i mora da se izbori sam sa sobom, jer ako pokaže slabost – gubi sve što je Princu Tame važno.

Sjajna glumačka postava predvođena je Žarkom Dimoskim, Markom Markovićem, Stojanom Đorđevićem, Miljanom Prljetom i Vesnom Paštrović.

(Telegraf.rs)

Video: "Ona od dečaka pravi muškarca": Mladi Čačani otkrili da li žele u vojsku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • da li trebaju

    14. septembar 2024 | 01:56

    ovacije za lucifera

  • Maja

    14. septembar 2024 | 10:44

    Fuj daleko bilo ... kako smo "kratkovidi "... sta vise treba ?! Nikada necu uci u taj nazovi teatar ...doduse teatar cine godine i decenije uspeha a ne hradjevina i pare ... pokazace vreme . Zalosno je samo sto se sve meri parama odmah pomislis da je sve to kvalitet . Ozbiljan je to poduhvat ... mislim da smo u vrticu i gledamo nekog klinca koji eksperimetise sa svim sto mu padne na pamet .. kubizam ( Pikaso je stvorio kubizam ali je pfe svega izuzetan slikar i predivne skice konja ) najlakse je biti u kao "moderna umetnost"! Boze pa to sve odise neznanjem i neukisom za one koji znaju , naravno. Videcemo . Ali naslov je "obecavajuci "...za pocetak . Fuj.

  • Elidno

    14. septembar 2024 | 13:31

    Interesno povezana klika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA