Kluni i Pit na filmskom festivalu u Veneciji povodom svetske premijere filma "Vukovi"

 
Đ. Đ.
Đ. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Američki glumci Džordž Kluni i Bred Pit došli su danas na Filmski festival u Veneciji povodom svetske premijere filma "Vukovi" ("Wolfs").

Reč je o akcionom trileru u režiji Džona Votsa koji će imati ograničeno prikazivanje u bioskopima, počevši od 20. septembra, pre nego što će se pojaviti na striming servisu Apple TV+ 27. septembra, preneo je AP.

Kluni je rekao da će film biti prikazan u nekoliko stotina bisokopa.

On je istakao da su precenjene u milionskim iznosima sume koje su navodno on i Pit dobili za uloge u filmu "Vukovi", a koje je objavio Njujork tajms.

Taj list je objavio da su Pit i Kluni za uloge u filmu "Vukovi" plaćeni po 35 miliona dolara, dok je reditelj Džon Vots dobio 15 miliona dolara.

Pit je na festival stigao samo nekoliko dana nakon svoje bivše supruge američke glumice, Anđeline Džoli, koja je dobila pohvale za ulogu operske pevačice Marije Kalas u filmu "Marija" čileanskog režisera Pabla Laraina i ubrzo potom je otišla iz Italije na drugi festival.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Advokatica je Džordža Klunija spustila na zemlju, a uspeva da mu izmami i suze

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA