"Ed Sheeran dan" biće održan 16. avgusta u prostoru Mascomstore Terazije

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Britanska pop zvezda Ed Širan održaće koncert dan kasnije 17. avgusta na beogradskom Ušću

Specijalna zabava “Ed Sheeran dan“, posvećena britanskom kantautoru Edu Širanu, biće održana dan pre koncerta, 16. avgusta u prostoru Mascomstore Terazije u Beogradu, saopštili su danas organizatori.

Britanska pop zvezda Ed Širan održaće koncert dan kasnije 17. avgusta na beogradskom Ušću.

Kako je navedeno, posetioci i obožavaoci će, kroz poseban kviz, biti u prilici da osvoje Edove ploče, CD-ove ili jedinstven "Ed Sheeran Notebook", a sva Širanova izdanja biće na popustu do 23. avgusta.

Organizatori su spremili i sladolede u bojama albuma Ed Širana, a iz Mascoma su napomenuli da je i on pozvan na zabavu.

"Kao jedan od globalno najpopularnijih artista lejbla Atlantic UK zadovoljstvo nam je da smo, kao predstavnici Warner Music grupe, bili aktivno uključeni u sve kampanje vezane za promovisanje muzike, izdanja i koncerta ovog vanserijskog artiste", poručili su iz Mascoma, preneto je u saopštenju.

Realizaciju manifestacije podržače Play Radio sa specijalnim reporterskim uključenjima, a najavljene su i specijalne programske celine posvećene svetskoj muzičkoj zvezdi.

Kao ekskluzivni partner Warner Music Grupe, Mascom je organizovao i nagradnu igru na društvenim mrežama koja će trajati do 13. avgusta, u kojoj učesnici ostvaruju mogućnost da osvoje kartu za koncert i upoznaju Širana.

U sklopu svetske turneje "+–=÷×" Širan će prvi put nastupiti u glavnom gradu Srbije zahvaljujući koncertnoj agenciji HoneyComb, navedeno je.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Ed Širan jednom objavom rasplakao fanove širom sveta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA