≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kijanu Rivs u Srbiji! Snimili smo najveću zvezdu Holivuda, i to u kakvom izdanju!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sastav se vratio u "novom svetlu" 2022. godine, a od tada su izdali još jedan studijski album

  • 1

Prvi dan Arsenal festa obeležio je koncert rok benda Dogstar, sastav u kom čuveni američki glumac Kijanu Rivs svira bas gitaru.

Ekipa portala Telegraf.rs, koja je bila ma licu mesta, snimila je najveću zvezdu Holivuda, koji je impresionirao  posetioce događaja svojim muzičkim umećem.

Kragujevac je ove godine imao prilike da ugosti čuveni rok bend iz Kaliforinije.

Osnovani davne 1991. godine, nastupali su nekoliko puta kao predgrupa velikih izvođača, ali, uprkus nesporivom kvalitetu, nisu ostvarili veliki uspeh na svetskoj sceni.

Mada su prestali sa radom početkom dve hiljaditih, sastav se vratio u "novom svetlu" 2022. godine, a od tada su izdali još jedan studijski album.

Posetioci Arsenal festa večeras su imali jedinstvenu priliku da čuju neke od njihovih hitova, kao što su: Everything turns arround, Blonde, Superstar kao i mnoge druge.

Inače, Kijanu je imao i rajder-listu, koja je veoma skromna, što nije uobičajeno za zvezde njegovog kalibra.

- Mislim da je ovo jedan od skromnijih rajdera koje sam ja lično pročitala. Uglavnom, ono što je prva stavka jeste da je sve čisto, da li je to čist led, čist toalet ili čista soba, to im je najvažnije. Zanimljivo je da on, za razliku od nekih rok bendova, traži bezalkoholno pivo i hladan sake, što je japansko piće i nije uobičajeno da se nađe u rajderu. Voće i sve ostalo, osim kokosove vode, koja je već postala standard u rajderima, može da se nađe u prodaji ovde. Sve ostalo je i više nego običan rajder, više nego skroman. Da su tu čisti peškiri... - istakla je Maja Cvetković organizatorka festa za emisiju "Eksploziv" i dodala:

- Jednu veću stavku čini sekjuriti. Svestan je da tu mora da ide nekoliko prstenova, što njegovih ljudi, što lokalaca.

(Telegraf.rs)

Video: U Botaničkoj bašti koncert je održao Sananda Maitreja, poznatiji kao Terens Trent D' Arbi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ha

    28. jun 2024 | 06:24

    Ovi brate tanki ko papir.Svaka naša Rock grupa će i pocepa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA