UŽIVO: Uragan "Vendi" preti da uništi srpsku estradu (VIDEO)

 
  • 1

PANIKA: Kafane su zatvorene, sve svadbe ispod šatora otkazane, naređena je masovna evakuacija iz tabloida, fotošopova, sa duplerica, iz splavarskih separea

Srpska estrada je u panici: Uragan "Vendi" približava se Srbiji, preteći da zbriše sve što mu se nađe na putu. Javni život više nije u funkciji, kafane su zatvorene, a sve svadbe ispod šatora su otkazane. Studija u kojima se snimaju emisije eminentnih srpskih voditeljki su sablasno pusta.

Srpski premije  Ivica Dačić upozorio je Srbe da ozbiljno shvate uragan koji može funkcionisanje estradnog života da dovede u pitanje.

Preduzete su sve mere opreza, naređena je masovna evakuacija iz tabloida, fotošopova, sa duplerica, iz splavarskih separea. Udar ove oluje je pretnja za čak 5 miliona ljudi, a šteta bi mogla da bude veća i od štete koju je svojevremeno napravio turbo-folk, dens muzika 90-ih i pop otvaračice usta.

Uragan Vendi dobio je na snazi u ponedeljak ujutro, a prema procenama estradologa nalazi se između Uba i Pambukovice i praćen je guznim vetrovima brzine od 135 kilometara po mahu.

Evakuacijski centri (Narodni muzej, Gradske biblioteke, SANU, ULUS, Filharmonija) su opremljeni i primaju ljude. Nadležni neprestano pozivaju ljubitelje estrade, te najnevažnije sporedne stvari u Srbiji, da ostanu mirni i da ne paniče.

Podršku građanima Srbije dao je lično Ekrem Jevrić, koji, dok ovo čitate, u Americi doživljava sličnu sudbinu i bori se sa uraganom "Sendi".

 

POSLEDNJA VEST: Grupa građana "Nikad čuli", predvođena istaknutim srpskim muzičarima, klasičarima, džezerima i Jutjub reperima, okupila se na Trgu Nikole Pašića gde će biti organizovan koncert protiv uragana... Uskoro više...

Ovde možete da pratite uragan "Vendi" uživo:

(Telegraf.rs/@SirOliverrr)

 

Video: Godišnjica rođenja Nadežde Petrović obeležena putem specijalne projekcije na Kuli Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srle

    30. oktobar 2012 | 19:11

    Mislim da ne terate segu sa takvi stvarima nije primereno a o osobi doticnoj ne bih da komentarisem zena je sama karikatura za sebe o pevanju i da ne govorim .Da o njenom videnju na estradi i uopste gledano trebalo bih angazovati kako jedna rece logopeda da protumaci sta je htela gospodica Vendi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA