Lovački savez Srbije: Nastavak izbornih aktivnosti

 
  • 0

Kandidature za članove izbornih tela LSS pristigle su iz Pčinjskog lovnog okruga, LS centralne Srbije i LS zapadne Srbije, zatim Podunavskog, Braničevskog i Mačvanskog LO, kao i LS Kosova i Metohije

U Lovačkom savezu Srbije nastavljaju se izborne aktivnosti. Lovački savezi i lovački okruzi iz cele Srbije predlažu svoje kandidate za članove izbornih tela LSS.

Pčinjski lovni okrug kao jedinog kandidata za funkciju zamenika predsednika Skupštine predložio je Nebojšu Jovića.

Na održanoj sednici Upravnog odbora Lovačkog saveza centralne Srbije i Lovačkog saveza zapadne Srbije objavljene su liste kandidata za predstojeće izbore LSS.

Kandidati LS Centralne Srbije su: Velizar Miljković (za predsednika LSCS), Dragoslav Milutinović (predsednik Skupštine), Uroš Đoković i Nikola Lešjanin (Upravni odbor), Milija Đorđević (Nadzorni odbor) i Vukić Kostić (Sud časti). Kandidati LS Zapadne Srbije su: za zamenika predsednika Aleksandar Stanojević, za Upravni odbor Vladimir Pavlović i Boško Vulović, za Nadzorni odbor Milenko Dragićević i za Sud časti Miroslav Gavrilović. LSZS je podržao predolg Lovačkog saveza Centralne Srbije i pružio podršku Velizaru Miljkoviću za kandidaturu na mesto predsednika.

Na sastancima Podunavskog, Braničevskog i Mačvanskog lovnog okruga doneta je odluka da kandidat na predstojećim izborima bude dosadašnji predsedink LSS Bratislav Ćirković.

Kandidati Braničevskog lovnog okruga su: za Upravni odbor Slađan Marković, za Nadzorni odbor Nenad Životić i za Sud časti Boban Lazić

Kandidati Mačvanskog lovnog okruga su Darko Mitrović (zamenik predsednika), Radislav Isailović (zamenik predsednika Skupštine), Željko Marinković (Upravni odbor) i Milan Vukašinovič (Sud časti).

Lovački savez Kosova i Metohije kao svog kandidata na izborima LSS predložio je Bratislava Ćirkovića i podržao listu LSV sa svojim kandidatima za ostala funkcije u Lovačkom savezu Srbije.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA