Bivša zadrugarka deportovana iz Amerike: Pojavila se na sistematskom pregledu, ali nije ušla u Elitu

 
DŽ. R.
DŽ. R.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Bivša zadrugarka iz Slovenije Deniz Dejm deportovana je iz Amerike jer je bila zaustavljena na aerodromu radi rutinske kontrole-.

Ubrzo se ispostavilo da je policija došla do njenih fotografija i poruka i saznavši da je korisnik "Onlyfansa" i sa sumnjom da bi u toj zemlji radila na crno, dobila je automatsku deportaciju.

Podsećanja radi starleta se pre mesec dana pojavila na sistematskom pregledu uoči ulaska u rijaliti "Elitu", ali na kraju do njenog ulaska u Belu kuću nije došlo.

Uprkos tome što je njeno pojavljivanje izazvalo pažnju javnosti bivša zadrugarka se nije pojavila u 8. sezoni "Elite". Bilo je insinuacija da nije prošla pregled o čemu je javnost brujila.

- Probudila sam se sa 74 propuštenih poziva i pun inboks pitanja. Neću učestvovati u Eliti. Pričaću kada budem spremna. Hvala na podršci - rekla je Deniz uoči otvaranja pomenutog rijalitija koje je trajalo dva dana.

Kako obično biva, javnost je radoznala pa su joj onda pratioci na Instagramu zahtevali da odgovori šta je bio razlog što se nije pojavila u Eliti.

- Svako drugo pitanje je na temu toga da li ulazim i zašto nisam ušla, tako da ću vam reći istinu. Neću da ulazim. Neću ulaziti i nisam ušla zato što nije bilo na lekarskom sve kako treba. Više ne mogu da pričam, ali obećavam vam da spremam sada nešto još veće, vidimo se - saopštila je Deniz, što možete poslušati i u snimku ispod - rekla je ona.

Potresena bivša zadrugarka je na svojim storijima podelila snimke gde uplakana govori o tome kako više ne sme da kroči na tlo Amerike.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz već dobila nepristojne ponude od zadrugara: U intervju dodala i da je Janjuš muška sponzoruša

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA