Folk legenda ulazi u Zadrugu 7 Elite: Isplivali detalji tajnog ugovora, dobiće bolje uslove od Kulića?

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Bila je striktna po pitanju kamera u toaletu

Dosta se spekulisalo ko su potencijalni učesnici nove Zadruge 7 Elite, koja startuje sa emitovanjem za manje od dva meseca.

Naime, brojna imena iz sveta muzike već su na spisku, a priča se da će se na velelepno imanje navodno useliti i folk legenda Nada Topčagić.

Nada Topčagić poznata je kao luckasta osoba koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Zato je imala svih ovih godina mnogo poziva da uđe u rijaliti, ali na to nije pristajala, prenosi jedan domaći portal.

Nada Topčagić Nada Topčagić Foto: ATA images

Međutim, pevačica je sada navodno sa čelnicima Pink televizije dogovorila ozbiljnu cifru za ulazak u Zadrugu 7, kao i posebne uslove jer tamo želi da se oseća kao prava zvezda.

– Nada nije htela da čuje za rijaliti, ali je nakon mnogo ubeđivanja pristala da popriča sa produkcijom. Stvarno su joj ponudili specijalne uslove koje niko, nikad u rijalitiju nije imao. Kako je sada koncept rijalitija potpuno drugačiji i biće dosta javnih ličnosti, Nadi se svidelo jer su već neke njene kolege potpisale ugovor. Znam da je tražila dosta novca, ali i uslove poput tih da ima svoje kupatilo koje će deliti sa jednom koleginicom, da može da spava popodne i da ne spava u sobi sa svima, već da ima apartman- priča izvor za medije i dodaje:

- Striktna je bila da u toaletu nema kamera. Nada je preduhovita, ima mnogo dogodovština tako da nju ne možeš da ne voliš. Koliko znam, ona će tamo biti specijalna gošća, te je naglasila da može da ostane svega tri nedelje - priča dalje izvor.

Podsetimo, Zadruga 7 Elita će se premijerno emitovati 2. septembra.

Nagradni fond će se razlikovati od prošlogodišnjeg, pa će ukupna suma biti čak 250.000 evra, te će pobednik dobiti 100.000 evra, a drugoplasirani, trećeplasirani i četvrtoplasirani po 50.000 evra.

(Telegraf.rs/Paparaco)

Video: Grmi hit Nade Topčagić u Dohi: Srbi prepevali "Jutro je" sa porukom za Šaćirija i Džaku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N. N.

    16. jul 2023 | 21:30

    Idemoooiii rukice dole nogice goreeeee!

  • Dalmatinka

    17. jul 2023 | 07:12

    Sve gore od gorega. Ona ce biti interesantna i pokazati svoje pravo lice na zurkama, tu ce biti alkohola cemu se ona raduje. Pogresan vam je naziv elita ne uklapa se u sve ovo sto pink i novinari izjavljuju po tom pitanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA