Miljana Kulić se oglasila u toku finala i otkrila za koga glasa: Ima dva favorita, pomenula i Željka

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pozvala svoju podršku da glasa

Drugo veče superfinala "Zadruge 6" održava se večeras. Revijalni deo, tačnije "zagrevanje", kako je to produkcija nazvala, počelo je u 18 časova, a program izbacivanja takmičara počeo je u 21 čas.

Pobednik je trebalo da bude proglašen još sinoć, ali je zbog velikog nevremena program izenenada prekinut i odložen za ovu noć.

Diskvalifikovana zadrugarka Miljana Kulić, koju smo gledali u svakoj sezoni popularnog rijalitija, oglasila se putem Instagrama i otkrila da navija za svog bivšeg partnera Ivana Marinkovića, sa kojim ima sina Željka.

- Ivan prvo mesto i Bilal drugo. Tako bi bilo realno, zato glasajte - napisala je Miljana, a jednu objavu posvetila je samo Marinkoviću.

- Najiskrenija emocija je upravo ova. Spajanje oca i sina, ovo je jedino iskreno što se desilo u "Zadruzi", ovo je jedina neraskidiva veza. Idemo najjače, za Željkovog tatu - poručila je Kulićeva fanovima da glasaju.

Ivan Marinković Printskrin: Instagram/miljana_kulic_official

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA