Penzionerke iz dijaspore skupile 115.000 evra za Aleks i Cara iz Zadruge: Kupile im i avionske karte za Pariz

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 45

"U penziji sam, živim u Nemačkoj i obožavam Aleks, ali i Filipa", rekla je jedna žena

Filip Car Aleksandra Nikolić Foto-montaža: ATA Images/Antonio Ahel, Printskrin: Instagram/zadruga official

Po izlasku iz rijalitija Zadruga, dvoje učesnika - Aleksandra Nikolić i Filip Car sačekaće iznenađenje od fanova kakvom se ne nadaju.

Naime, ljudi koji ih podržavaju, odnosno grupa penzionerki iz dijaspore organizovala se i sakupila novac za svoj omiljeni rijaliti par.

- U penziji sam, živim u Nemačkoj i obožavam Aleks, ali i Filipa. Pratila sam ih dan i noć, plakala kad bi se posvađali. Navijala sam za njihovu ljubav! Nas nekoliko stalno "drži lajvove" i komentariše sve što se dešava, a u dogovoru sa ostalim fan-grupama slali smo im i poklone u "Zadrugu". Nedavno smo rešili da ih obradujemo za veridbu, pa smo sakupili 115.000 evra, koje ćemo im uručiti posle superfinala - kaže jedna od tih žena, koja je insistirala na anonimnosti.

Ona želi da bude sigurna da budući supružnici neće morati da brinu o novcu, već samo da uživaju u svojoj ljubavi.

- Čim su se verili, poslali smo im avionske karte za Pariz i vaučere za smeštaj. Tamo će moći da se odmore od rijalitija. Razmišljali smo da ih iznenadimo stanom, ali smo čuli kad je Filip pričao da planira da renovira prizemlje u kući u Crikvenici, u delu u kom je imao lokal, kako bi tamo živeo sa Aleks. Tim novcem moći će to da sredi, a sigurna sam da će im ostati i za svadbu! Jedva čekamo da se venčaju i pokažu svima da je njihova ljubav prava - kaže ona za Informer.

Njihova želja je da upoznaju Nikolićevu i Cara.

- Obratićemo im se odmah posle "Zadruge"! Iako većina nas živi u inostranstvu, spremne smo da dođemo u Beograd i upoznamo ih. O tome stalno pričamo i sigurne smo da će nam se želja konačno ispuniti - kaže obožavateljka.

Aleks se u "Zadrugu 6" uselila kao devojka Dejana Dragojevića, ali ga je prevarila s  Carem. Ubrzo je javno ostavila Dragojevića i vratila se bivšem momku.

Iako je delovalo da su uplovili u mirnu luku, Filip je prevario Aleks s Majom Marinković. Posle kratke afere vratio se Nikolićevoj, a prošlog petka ju je i zaprosio.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandra pala u očaj: Produkcija saopštila da je Filip Car napustio Zadrugu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rv

    9. jun 2023 | 09:57

    Zar i takvih ima da bacaju pare za one neradnike pa stara pemzionerko kad imas toliko para onda pomozi sirotinji i onima koi nemaju nikakva primanja ostarili bolesni pa pomozi njima ,,,

  • Natasa

    9. jun 2023 | 09:54

    Bolesni!!!

  • Marina

    9. jun 2023 | 10:26

    Da li je normalno,da skupe pare za nasilnika,kockara....i ovu bujanovku,mesarku ?Skupite pare za bolesnu i napuštenu decu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA