Prekinuto finale Zadruge: Dušica pročitala hitno pismo Velikog šefa, evo kad se nastavlja

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 4

16 superfinalista večeras se bore za trijumf i nagradu od 70.000 evra

Posle devet dugih meseci, večeras je počelo finale "Zadruge 6", međutim, zbog vremenskih nepogoda u toku večeri stiglo je hitno pismo Velikog šefa u kojem je saopšteno da se finale prekida i nastavlja sutra od 20 časova.

Od njih 16, koji su se Maja Marinković, Anita Stanojlović, Zorica Marković, Aleksandra Nikolić, Sanja Grujić, Milica Vesečlinović, Bilal Brajlović, Marko Stefanović, Jovana Tomić Matora, Ivan Marinković, Nenad Lazić Neca, Lepi Mića, Lazar Čolić Zola, Filip Car, Marko Janjušević Janjuš i Ana Ćurčić.

Inače, posle 6 sezona koliko se emituje rijaliti program Zadruga vlasnik RTV Pinka, Željko Mitrović odlučio je da se nakon završetka ove sezone - emitovanje ovakvog formata zauvek završi.

23.40 - Dušica je pročitala hitno pismo koje je stiglo od Velikog šefa. Saopštila je da je finale prekinuto zbog vremenskih uslova i da se nastavlja sutra, u petak, od 18 sati.

23:02 - Jovana Tomić Matora došla je u studio gde je porazgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, gde se dotakla i odnosa sa Anitom Stanojlović.

Jovana Tomić Matora Printskrin: Youtube

22.50 - Napravljen je drugi presek, Matora je sledeća napustila Zadrugu i zazuela 15. mesto u velikom finalu, a Anita je odmah briznula u plač.

Jovana Tomić Matora Printskrin: Youtube

22.37 - Darko Tanasijević javio se sa tribina gde se nalazi podrška finalista, gde je došlo do ozbiljnog verbalnog sukoba između Milene Kačavende, Anine kume i bivše rijaliti učesnice Ermine Pašović.

Ermina je prvo potkačila Anu i njenu kumu i iznela ozbiljne optužbe na njihov račun, a nakon štu razmenile sočne uvrede, Ermina je skočila i približila se Kačavendi.

- Ti jesi za jedne batine, šut u glavu - poručila je Anina kuma Ermini.

Zadruga Printskrin: Youtube

22:18 - Lepi Mića otkrio je voditeljki Ivani Šopić da je ovo bila jedna od najtežih Zadruga u kojima je boravio.

22.10 - Napravljen je prvi presek, prvi finalista koji je imao najmanje glasova i napustio Zadrugu je Lepi Mića.

21.46 - Darko Tansijević pokazao je podršku superfinalista, a pored Majine, podrške Zorice Marković i ostalih zadrugara, na tribinama su i majka Ane Ćurčić kao i njen sin Luka, koji se prvi put pojavio u javnosti.

21:28 - Divna i Marko DNK govorili su o svojim favoritima, gde je Divna potkačila Anu Spasojević povodom situacije sa Bilalom Brajlovićem.

21.30 - Dušica Jakovljević u studiju sa bivšim zadrugarima komentariše finaliste, kao ozbiljni favoriti pominju se uglavnom Ana Ćurčić, Janjuš i Aleksandra Nikolić.

Zadruga Printskrin: Youtube

21.22 - Ostali voditelji biće raspoređeni na ovim pozicijama: Dušica Jakovljević biće u studiju sa podrškom, Ivana Šopić i Darko Tanasijević imaće priliku da razgovaraju sa superfinalistima koji će jedan po jedan napuštati Zadrugu 6.

21.18 - Ognjen Amidžić se pridružio finalistima na Rajskom ostrvu, finalisti ga dočekali sa osmehom puni entuzijazma.

Zadruga Printskrin: Youtube

21.07 - Spektakl na samom početku finalne večeri, nestvaran vatromet iznad "Bele kuće" je znak da je finale napokon počelo.

Zadruga Printskrin: Youtube

21.05 - Mitrović je na samom poečtku finalne večeri otkrio da su on, kao i njegov tim pripremili pravi spektakl za publiku, ali progovorio i o novim projektima i oborenim rekordima u ovoj sezoni.

Željko Mitrović Printskrin: Youtube

21.03 - Na samom početku pozanta četvora: Ognjen Amidžić, Dušica Jakovljević, Ivana Šopić i Darko Tanasijević poželeli su dobro veče publici kraj malih ekrana i najavili obraćanje Željka Mitrovića.

21.00 - Počelo je veliko fianle Zadruge 6, večeras saznajemo ko će odneti pobedu i postati bogatiji za 50.000 evra.

Zadruga 6 Pritnskrin: Youtube

Inače, posle 6 sezona koliko se emituje rijaliti program Zadruga vlasnik RTV Pinka, Željko Mitrović odlučio je da se nakon završetka ove sezone - emitovanje ovakvog formata zauvek završi.

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gagi

    8. jun 2023 | 23:54

    Dabogda i danas padala kiša!!!

  • bg

    9. jun 2023 | 07:39

    A preCednik kaze da je zadruga ukinuta

  • 534

    9. jun 2023 | 07:22

    Zadrugu nikako ne treba ukidati. Naprotiv. Treba uvedti 20 rijalitija jer u njima je sav talog i ološ. Na taj način ih udaljavamo iz našeg okruženja, držimo zaključane i imamo uvid u njihovo stanje. Sada kada svi budu pušteni među nas niko se ne može osećati bezbedno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA