Dve zadrugarke su sinoć napustile Belu kuću: Šest dana pred finale ostale bez mogućnosti da osvoje 50.000 €

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Do kraja Zadruge ostalo je još nekoliko dana, jer je finale zakazano za četvrtak, 8. jun, a sinoć je u rijalitiju pored veridbe Filipa Cara i Aleksandre Nikolić, bilo i neočekivanog izbacivanja

"Zadruga 6" završava se 8. juna, a kako se bližimo finalu svakodnevna izbacivanja su već počela, pa su čak dve učesnice sinoć zauvek napustile Šimanovce.

Do kraja Zadruge ostalo je još nekoliko dana, jer je finale zakazano za četvrtak, 8. jun, a sinoć je u rijalitiju pored veridbe Filipa Cara i Aleksandre Nikolić, bilo i neočekivanog izbacivanja, a dve učesnice su napustile Zadrugu i ostale bez glavne nagrade od 50.000 evra.

To su, Ana Spasojević koja je završila na 30. mestu, i Tamara Nikolić, odnosno DJ Tamaris, na 29. mestu.

Voditelj Darko Tanasijević je nešto pre jedan sat iza ponoći ušao u Belu kuću i okupio zadrugare u sklopu emisije "Finalna izbacivanja", kako bi posle preseka saopštio ko zauvek napušta Šimanovce, i to pred samo finale.

Izbacivanja će biti na svakodnevnom nivou, kako bi u finalu ostalo oko 15 takmičara, a glasanje za pobednika je već u toku.

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA