Noga u ranama: Zvezdan Slavnić pokazao povrede nakon "Zadruge", po listu ožiljci od oštrog predmeta

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Pokušao da uništi tetovažu posvećenu nezakonitoj supruzi Ani

Rijaliti par Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz "Zadruge 6". Veliki šef obavestio je gledaoce i ukućane da će zbog nepromišljenih poteza morati da plate kaznu.

- Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani iz ''Zadruge'' i ovim će, po ugovoru koji su potpisali, snositi kaznu od 50 hiljada evra - pisalo je u pismu.

Po napuštanju imanja u Šimanovcima, oni su se skućili u stanu Zvezdanovog oca, Moke Slavnića, gde će biti neko vreme.

Ljubavni par već je počeo da gostuje po emisijama, pa su se tako pojavili kod nekadašnje zadrugarke Dalile Dragojević, gde su se navodno i venčali.

Iza kamera, dok je Slavnić je pozirao za Instagram, jedan detalj zapao je mnogima za oko. Na njegovoj nozi istetovirano je slovo A.

Kako je i u "Zadruzi" isticao, to je posvećeno njegovoj nezakonitoj supruzi Ani Ćurčić. U jednom od nervnih slomova, tokom svađe sa bivšom, Slavnić je otišao u kupatilo i pokušao da odere tetovažu na listu.

Na fotografiji vidimo izgrebano slovo A, celo u ranama i ožiljcima od oštrog predmeta.

Zvezdan Slavnić Printskrin: Instagram/slavnic.zvezdan

Slavnić je jedno vreme imao uvijenu nogu u zavoj zbog jakog krvarenja, a te večeri je tražio i da ga izvedu iz rijalitija, kako bi ga previli.

(Telegraf.rs)

Video: Nije mogao da se buni, Anđela će "poludeti": Zadrugarka poljubila Zvezdana dok je spavao

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sju

    29. maj 2023 | 22:02

    Zar ne postoji kodeks oblacenja kada se gostuje na TVu???Kakve su to televizije gde gosti dolaze u šorceve???Kakve televizije,takvi gosti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA