Car u velikoj dilemi, razmišlja da li da veri Aleksandru: "Ona je ljubav mog života"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

- Ne znam da li je ovo mesto za to - rekao je on

Zadrugar Filip Car priznao je da je zaljubljen do "ušiju" u Aleksandru Nikolić, te razmišlja čak i o sledećem koraku, da je veri.

Naime, on je otkrio Jovani, da se nalazi na prekratnici, te da nije siguran kako da postupi.

- Ne znam da li je ovo mesto za to. Ona je ljubav mog života. Ne znam da li sam ikad ovako voleo - kazao je Filip Car.- Ipak, ja sam Aleksandru ovde upoznao... Ne znam da li je vreme da je verim. Možda da je zaprosim, ne znam... Mislio sam da je istetoviram... Moram dobro da razmislim o svemu - rekao je Car.

- Odluka je na tebi. Na mene uvek možeš da računaš - istakla je Matora.

Aleks i Filip su sinoć na Rajskom ostrvu proslavili petomesečnicu veze, međutim, mnogima je promakao jedan detalj pred njihovo romantično druženje. Naime, među poklonima koji su pristigli od njihove zajedničke podrške, našla se i poruka, kao i misteriozna bela kutija u kojoj se prema mišljenju fanova nalazio verenički prsten, što je Cara najpre ostavilo bez teksta, a zatim mu izmamilo osmeh na lice.

- "Otvori ga kada si sam". Au, brate, šta je ovo... (smeh) Auuu - promrljao je Filip dok je otvarao kutiju, a potom je kutiju stavio u džep, a fanovi rijalitija sad sa nestrpljenjem čekaju trenutak kada će Filip uručiti prsten Aleksandri i zaprositi je.

(Telegraf.rs)

Video: Umesto suza i izlaska ipak iznenađenje: Aleksandra i Car oduševljeni poklonima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA