Zadrugar dobio zabranu prilaska bivšoj ženi: Darko Tanasijević saopštio šokantnu informaciju za crnim stolom

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačica povukla potez iz spoljnog sveta

Aktuelni učesnik "Zadruge 6", Bojan Simić, od samog ulaska u ovu sezonu rijalitija, neretko iznosi prljav veš iz braka sa, sada već bivšom suprugom, pevačicom i bivšom zadrugarkom, Ivanom Šašić.

Njih dvoje su imali turbulentan susret u rijalitiju, kada je Ivana ušla da peva na žurki. Sve vreme su se peckali tokom večeri.

Šašićka je nedavno objavila na svom Fejsbuk profilu da je dobila crkveni razvod od Simića, ali se nesuglasice među njima izgleda i dalje nisu rešile.

Ivana Šašić Foto: Nikola Tomić

Bojan Simić dobio je zabranu prilaska svojoj bivšoj supruzi Ivani Šašić od 48 sati, piše "Pink.rs", što zvuči potpuno čudno s obzirom na to da se Bojan trenutno nalazi na velelepnom imanju u Šimanovcima kao aktuelni učesnik šeste sezone "Zadruge".

Darko Tanasijević vodio je sinoćnu emisiju "Pitanja gledalaca", kada je Simića pitao da prokomentariše aktuelnu situaciju.

- Kako komentarišeš što ti je bivša lupila zabranu prilaska 48 sati, a ona je došla kod tebe, a ne ti kod nje? - glasilo je pitanje.

Bojan Simić Printskrin: TV Pink

Nemam šta za cinkaroše da komentarišem. To je to! Nemam komentar. Ko god ode u policiju on je cinkaroš. Ja sam rekao da ću da iznesem argumente. U petak je produženje valjda, ne znam... Neću da pominjem tu spodobu uopšte, ne zanima me - rekao je aktuelni zadrugar.

Da li će zbog ovog procesa Bojan Simić morati da napusti imanje, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA