"Izlazi mi na pretrazi neki deda": Tijana Ajfon javno otkrila sve detalje o prvom susretu Maje i Zvezdana

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Tijana je otkrila sve detalje

Kontroverzna starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, gostovala je kod Ognjena Amidžića u emisiji Amidži šou i tom prilikom otkrila sve o prvom susretu Zvezdanai Maje.

Naime, dosta se spekulisalo kada su se zapravo između njih pojavile prve emocije, a sada je Tijana, inače Majina dobra drugarica, otkrila da je to bilo na sistematkom pregledu uoči Zadruge.

Maksimovićeva je prvi put javno otkrila da su one tada i razgovarale o Slavniću kao i da su ga tražile na društvenim mrežama.

- Kad su bili na sistematskom, odmah mi je spomenula Zvezdana. Ja ukucam njegovom ime, izlazi mi na pretrazi neki deda, a ona mi kaže "nije, baš je simpatičan" - bila je iskrena Tijana u pomenutoj emisiji.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić je u rijalitiju Zadruga prevario svoju devojku Anđelu Đuričić sa starletom Majom Marinković i oni su od tada pod budnim okom javnosti. Slavnić je pre ove prevare počinio još jednu, kada je svoju partnerku Anu Ćurčić prevario upravo sa Anđelom, i to nakon 13 godina vanbračne zajednice.

(Telegraf.rs)

Video: Haljina od slomljenih ogledala: Specijalni stajling Tijane Ajfon za jubilarni 30. rođendan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA