Taki Marinković se oglasio nakon Majinog i Zvezdanovog odnosa: "Anđelini roditelji treba da slave moju ćerku"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

"On je nasilnik nad ženama i ja nasilje ne podržavam", dodao je Taki

Zvezdan Slavnić prevario je juče Anđelu Đuričić sa Majom Marinković, a nakon divljačkih intimnih scena koje je zadrugarka imala sa njim, oglasio se njen otac Taki Marinković.

Majin otac Radomir se do sada nije oglašavao, a sada je dao svoj sud o novonastaloj situaciji.

- Ja ne podržavam njihovu vezu, ona jeste moja ćerka, ali ta veza je osuđena na haos. On je nasilnik nad ženama i ja nasilje ne podržavam. Zamislite kako bih se osećao da tako nešto napravi mojoj ćerki - rekao je on i dodao:

- Trebali su da se zaustave na prijateljstvu, ali ovim je pokazao da Anđelu nikad nije ni voleo, već od prvog dana ga zanima Maja. Anđelini roditelji treba da slave Maju Marinković, jer im je spasla dete! Kad se "Zadruga" završi, da joj iznajme jedan apartman u Đenovićima i da joj kupe jahtu zbog ovoga - istakao je Taki za "Republiku".

Podsetimo, otac Zvezdana Slavnića, Moka Slavnić, oglasio se za Telegraf nakon što je njegov sin prevario Anđelu Đuričić i osudio ga što zbog prevare, što zbog nasilničkog ponašanja.

(Telegraf.rs)

Video: Anđela zatekla Maju i Zvezdana tokom vrele akcije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA