"Bravo bre, tako se kažnjava preljubnik!": Snimak na kom Anđela udara Zvezdana u međunožje postao viralan

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Snimak njenog udarca postao je viralan na društvenim mrežama, naročito na TikToku

Zadrugar Zvezdan Slavnić sinoć je prevario Anđelu Đuričić sa Majom Marinković i od tada se situacija u Zadruzi ne smiruje.

Naime, Anđela je, ugledavši ih zagrljenje u izolaciji, doživela nervni slom, a potom i nasrnula na, sada već bivšeg, dečka.

Anđela se zaletela na Slavnića udarila ga u međunožje, a nisu uspeli da je smire ni zadrugari koji su se zadesili tu u tom trenutku.

Snimak njenog udarca postao je viralan na društvenim mrežama, naročito na TikToku, a korisnici pozdravljaju ovakav vid kažnjavanja preljubnika.

- "Anđela konačno uradila pametan potez", "Bravo bre, tako se kažnjava preljubnik", "Svaka čast Anđela, pokaži mu šta je besno žensko", "Ovo ne sme proći nekažnjeno, svaka čast!" - samo su neki od komentara.

Fanovima Zadruge nije promaklo ni to što je Zvezdan žestoko udario šamarčinu Anđeli i traže momentalnu kaznu i sankcionisanje za ovakvo ponašanje u rijalitiju.

(Telegraf.rs)

Video: Anđela zatekla Maju i Zvezdana tokom vrele akcije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ????

    20. april 2023 | 23:47

    Nasela si devojko, to je najmanje što si uradila i zveknula ga medju noge, treba mu to otkinuti jer nista drugo i ne zna da radi jer ga je ona je*ica lako navukla. Zalutala si u taj je*arnik i beži odatle dok nije kasno, bar za život, a obraz si već uprljala i ni more te ne može oprati. I, daj Bože da te, posle svega, prihvati porodica, najbolje da se selite svi što dalje od rodnog kraja. A, za ovog buzdovana nema spasa, on je nasilnik, sa njim mogu samo njemu slične. I to nije za tebe, spašavaj se na vreme, mlada si, okaj grehe i počni negde, dalje od svojih, novi, pošteniji život.😎

  • HITNO

    20. april 2023 | 23:53

    Stop nasilju nad muškarcima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA