Napokon otkriveno zašto Slavnić ne podnosi Bulića: Aca otkrio sve detalje

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bulić je nedavno dao svoj sud o tome zbog čega Zvezdan Slavnić doživi pomračenje kada njegova bivša partnerka Ana Ćurčić pomene njegovo ime

Kao bomba odjeknula je vest da će Aca Bulić postati učesnik rijalitija "Zadruga 6" i da će ući u Belu kuću kako bi pomogao bivšoj emotivnoj partnerki Ani Ćurčić.

Ona ga je u više navrata spominjala i dozivala u rijalitiju tokom svađa sa Zvezdanom Slavnićem, a on je nekoliko puta prozvao Bulića, a sada je isplivala pozadina njihovog odnosa.

Bulić je nedavno dao svoj sud o tome zbog čega Zvezdan Slavnić doživi pomračenje kada njegova bivša partnerka Ana Ćurčić pomene njegovo ime.

- Logično je, nepisana pravila su da kad devojka spominje drugog muškarca da se rode inat i ljubomora. Mi se znamo, poznajemo se. Nije mu to napolju smetalo. Sad mu smeta verovatno jer je ovo javni nastup i među njima odnosi nisu kao što su bili - rekao je Bulić tada.

Aca je priznao i da je Ani pomagao dok je Zvezdan bio u zatvoru.

- Kad god sam pomagao ja nisam pitao za šta i kako. Vrlo moguće da je to bilo. Njegovo ponašanje je čudno u odnosu na ono što je spolja - rekao je Bulić u emisiji "Pitam za druga".

(Telegraf.rs)

Video: Po prvi put smo je videli ovakvu: Ana Ćurčić doživela totalno pomračenje, razbijala sve pred sobom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA