Poznati advokat nakon stravičnih optužbi Ane Ćurčić na račun Zvezdana Slavnića: Može se razmatrati i doživotna

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 18

Ana je u rijalitiju Zadruga iznela brojne optužbe na račun Zvezdana Slavnića, a sada se oglasio i poznati advokat

Stravična ispovest Ane Ćurčić u rijalitiju Zadruga šokirala je čitavu Srbiju i region, a tom prilikom je zadrugarka izgovorila brojne optužbe na račun svog nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića.

Naime, Ana je u Zadruzi ispričala da ju je Zvezdan prisiljavao na odnose, vezivao za radijator, tukao, maltretirao psihički i fizički godinama unazad, a nove optužbe na njegov račun od strane nje, iznose se svakodnevno.

Ekipa  portala Telegraf.rs je ovim povodom kontaktirala poznatog advokata Ivana Simića koji je prokomentarisao optužbe Ane Ćurčić u rijalitiju, pa nam je rekao i koliku kaznu bi Zvezdan mogao da dobije u slučaju da Zvezdan bude okrivljen za dela u slučaju da zbog navedenih optužbi bude krivično gonjen.

- Rijaliti nije mesto za iznošenje ovakvih optužbi, institucije moraju da istraže ovo i da se time bave, a ne učesnici rijalitija, iznošenjem svog mišljenja - započeo je advokat za Telegraf i dodao:

Ivan Simić Foto: Privatna arhiva

- U pitanju su veoma ozbiljne optužbe. Nanošenje teških telesnih povreda, silovanje, nasilje u porodici - ističe Ivan.

- Ovo je više krivičnih dela u jednom, a kazna može ići i preko 15 godina zatvora. Ako je osoba povratnik, što u ovom slučaju jeste, može se razmatrati i doživotna robija, ako se dokaže krivica - dodaje Simić za Telegraf.

Podsetimo, Zvezdan je Anu javno prevario u rijalitiju sa zadrugarkom Anđelom Đuričić, a nakon Aninog ulaska u Zadrugu, ništa više nije bilo isto.


Video: "Nikad više na Pesmu za Evroviziju": Breskvica presekla

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole 3333555555

    8. mart 2023 | 14:02

    On nju prisiljavao i vezivao !!!! A ona dotrcala za njim u rialiti mesto da je pobegla glavom bez obzira i trazila pomoc .?

  • Pp

    8. mart 2023 | 13:40

    Pa ona se loži na kriminalce, ubice i siledžije...svi su joj bili takvi.

  • E, ovako

    8. mart 2023 | 16:58

    0na ima 46 godina a počela je da se seksa kao maloletnica i rodila maloletna što znači da, što se tiče seksa i veza sa muskarcima, ima staža preko 30 godina. Ima odrasli decu, ćerku od 25 godina, starija od ljubavnice Andjele, ili devojke jer on nije u zvaničnom braku. Ima i on dete. Oboje su preturili preko sebe svašta. Rodila sa jednim, pa sa drugim dvoje i ko zna koliko još veza i na kraju trpela 13 god. Zvezdana, zajedno " radili" u inostranstvu, ovde se kockali zajedno. Isti su oboje i sad ko će koga nadmudriti ili je dogovor da se uzme što više para. Ma, foliranti. Moja majka, to je bilo davno / pre Ii sv.rata/ rekla mom ocu kad se udala da ako je i jednom udari da će mu to biti prvi i poslednji put. Nikad nije bio nasilan, samo sitne prepirke. Ni ja nisam imala taj problem, ni moja deca u svom braku. Njih dvoje su sado-mazo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA