Slavnić se zavukao kod Anđele u krevet, pa joj držao pridike: Postavio je ultimatum, ona plakala

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Slavnić je obrlatio Anđelu za svega par minut, pa joj postavio uslove koje će morati da ispoštuje ukoliko želi da nastavi vezu s njim

Zvezdan Slavnić uvukao se u krevet svoje ljubavnice Anđele Đuričić i pokrenuo razgovor sa njom nakon raskida i odmah joj postavio ultimatum.

Slavnić je obrlatio Anđelu za svega par minut, pa joj postavio uslove koje će morati da ispoštuje ukoliko želi da nastavi vezu s njim.

- Imam jednu stvar da ti kažem, ali dobro da me poslušaš. Jako me nervira da komentarišeš, da se svađaš, da vrištiš, meni to ide na k****. Tebi fali da se ti sa celom kućom svađaš i da skočiš na sve što ti neko kaže, meni to ne paše. Ti ne možeš da se smiriš. Ja ne želim da ti objašnjavam... - rekao je Slavnić.

I dok joj je Slavnić držao slove, Anđela je plakala.

- Ti ako ne osećaš to i vidiš kao što vidiš, nego me dovedeš u još gore stanje. Počinjem da vidim da ti fali boleština koja mene uopšte ne zanima. Ti u toj boleštini ne znaš šta pričaš, a ti posle nemaš kočnicu, pa kažeš stvari za koje nemaš potrebu i od sebe praviš Helgu. Zadnja tri, četiri dana je to ozbiljno. Neću da pričam dalje i da se raspravljam sa tobom - govorio je Zvezdan, dok je ona plakala.

Da podsetimo, Zvezdan i Anđela posvađali su se zbog njegovog bliskog ponašanja prema Maji Marinković, nakon čega je Zvezdan u jednom trenutku polio Anđelu.

(Telegraf.rs)

Video: "Istina, preslikana je tata!": Katarina Lazić ponosno o prinovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA