Jelena Golubović žestoko potkačila Anu Ćurčić, pomenula i Zvezdana: "Ona voli da se on iživljava nad njom"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

"Meni je najgluplja Ana Ćurčić u tom ljubavnom trouglu. Ona je ušla u rijaliti u odelu, mislili smo da ulazi dama", istakla je bivša zadrugarka

Bivša učesnica "Zadruge 6", Jelena Golubović žestoko je oplela po aktuelnoj takmičarki Ani Ćurčić i okarakterisala je kao "najgluplju" u ljubavnom trouglu.

- Meni je najgluplja Ana Ćurčić u tom ljubavnom trouglu. Ona je ušla u rijaliti u odelu, mislili smo da ulazi dama, a onda me je njen rečnik porazio. Predstavlja se kao ekonomista, kao da je doktor nauka. Ona je svu krivicu svalila na Anđelu, a one može da bude kriva. Tolike godine su bili zajedno, nemaju decu, ništa. Ona je dovela čoveka kući, dovela ga kod svoje dece, a sad se iznosi sav prljavi veš - rekla je Jelena.

Jelena je progovorila o nasilju koje je Ana navodno pretrpela od Zvezdana Slavnića.

- Ja se pitam kako ona nije pružala otpor? Ona je rekla da su bili intimni posle tog iživljavanja. Ona znači to voli. Ona je pričala o nasilju kada je on priznao da voli Anđelu. Što to nije uradila kada je ušla nego mu je ugađala, nudila mu da jede, pazila ga dok je bio bolestan - rekla je Jelena i dodala:

- Koliko puta sam je videla da briše oči a suza nema. Ona manipuliše, a predstavlja da on manipuliše. Pitanje se postavlja šta je ona radila dok je on bio u zatvoru. Njihove se priče ne podudaraju. Ona je znala ko je on, pitam se zašto je dovela čoveka kod male dece. Ona je pre njega imala dva propala braka - rekla je Jelena za "Blic".

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rv

    1. mart 2023 | 19:59

    Bravo jelena za komentar stara poslovica kaze ako nece budala da ode od tebe idi ti od budale,,,,,

  • Komšinica

    1. mart 2023 | 19:38

    Sram neka Bude Gđ.? Anu,bruko od Majke ako je tačno da joj maltretirao ćerku.Užasu od Žene , Vanbračne Žene, Napolje sa ovim ludacima.Truju nas prljavstinanama koje su za policiju

  • Samo ja

    1. mart 2023 | 19:40

    Ako nastavi da Lamoće u prlja i cerku rodjenu za koju Prica da je Zvezdan maltretirao,treba da bude u policiji a ne tu gde je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA