"Pala je u nesvest, nokautirao ju je": Isplivale nove stravične stvari iz odnosa Ane i Zvezdana Slavnića

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 24

Ne prestaje se sa iznošenjem "prljavog veša" u javnosti iz odnosa Ane i Zvezdana

Kuma Ane Ćurčić,Milena Kačavenda, ne prestaje da iznosi stravične stvari iz vanbračne zajednice Ane i Zvezdana Slavnića.

Naime, Milena je na početku otkrila da je Zvezdan Slavnić prokockao novac koji je dobio od produkcije pre ulaska u rijaliti.

Ona je dodala da je on to isto veče udario Anu, pa je nokautirao.

- Jedan udarac u glavu je bio dovoljan, nokautirao ju je, pala je u nesvest - rekla je Milena između ostalog za "SrbijuDanas".

Podsetimo, Ana Ćurčić je pre dva dana otkrila da je trpela psiho-fizičko nasilje od strane bivšeg nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića sa kojim je provela 15 godina što je izazvalo haos u javnosti i od tada kreće drama u rijalitiju.

Video: Emotivna ispovest Ane Ćurčić o turbulentnom životu sa Zvezdanom Slavnićem: Progovorila o nasilju

(Telegraf.rs)

Video: "Istina, preslikana je tata!": Katarina Lazić ponosno o prinovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    26. februar 2023 | 22:53

    Nije šteta što je preživljavala sa Zvezdanom. Ni malo ne zaostaje u pogledu na njega. Ćutala, trpela, dobijala batine, ćerku joj maltretirao.... i šta je učinila povodom toga🙄? Ušla u zadruzi da iznese prljav veš. Odron od ženetine. A kuma je za 🤮 smaračica koja danima ne prestaje sa iznošenjem novi, i novih detalja 🤮🙄

  • 🤔☝️

    26. februar 2023 | 23:07

    Interesantno je da se danima u komentarima uporno pljuju ona i kuma, a on uopšte ne! Kritika na račun žrtve umesto na račun nasilnika...

  • Vesela

    27. februar 2023 | 08:47

    Pravi zrtvu od sebe losa glumica toliko godina "trpela"?.Uzeo joj sve pa sto mu je dozvolila muza varala snjim pa graga gospodjo sve se vraca djavo dodje po svoje pa naplati.Sto ga nije prijavila zbog dece i nje nego htela i sama sto vise da zaradi pa sad on kriv sram je bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA