Anina drugarica otkrila detalje pljačke zbog koje je Zvezdan robijao: Stavio čarapu i uleteo sa pištoljem

 
 
 ≫ 
  • 4

On je u Švajcarskoj bio osuđen na pet i po godina robije zbog oružane pljačke, ali je odležao četiri i ranije je pušten zbog dobrog vladanja

Zvezdan Slavnić godinu i po dana pre ulaska u "Zadrugu" izašao je iz zatvora zbog oružane pljačke koju je izvršio u Švajcarskoj, a sada su isplivali detalji krivičnog dela koje je počinio.

On je u Švajcarskoj bio osuđen na pet i po godina robije zbog oružane pljačke, ali je odležao četiri i ranije je pušten zbog dobrog vladanja.

O ovome priča i on, ali i njegova bivša nevenčana supruga Ana Ćurčić, koja je ušla u "Zadrugu" da se obračuna s njim nakon što ju je pred kamerama prevario s cimerkom Anđelom Đuričić.

Sada je njena drugarica Milena Kačavenda za medije ispričala detalje tog krivičnog dela.

- Otišao je u Cirih da napravi neki legalan posao, ali je bio uhapšen. Ana i ja smo išli na ta suđenja i u posete. Tamo smo saznale da je otišao da pljačka, a ne da radi - kaže Milena i nastavlja:

- Još kad su na samom ročištu pričali kako je to izgledalo, došlo mi je da od blama čupam kosu. Stavio je čarapu na glavu, uleteo s pištoljem i kad je izašao, posle 22 metra je uhapšen. Osuđen je na pet i po godina zatvora, ali je zbog dobrog vladanja pušten posle četiri - priča Anina bliska prijateljica za Republiku.

Podsetimo, Zvezdan je višestruki povratnik. Nakon što je odležao kaznu zatvora zbog ubistva Olivera Jovanovića, koje se dogodilo 1998. godine, hapšen je i zbog dilovanja heroina, kao i zbog pljačke o čemu se govori u "Zadruzi".

Video: Zvezdan Slavnić javno ostavio ženu zbog Anđele: Priznao da su razvili emocije u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    4. februar 2023 | 20:10

    Covek je jednostavno greska u svakom smislu te reci.

  • Baba

    4. februar 2023 | 21:06

    Po neki put me je sramota, jer sam žensko. Kakva osoba moraš da budeš, kada olajavaš prijatelje?

  • GoGi

    4. februar 2023 | 20:38

    Verovatno je čarapa bila bez pudera i zato su ga uhvatili !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA