Dejan Dragojević je pobednik Zadruge 5!

 
 
 ≫ 
  • 12

Dejan je dobio nagradu od 50.000 evra

Rijaliti učesnik Dejan Dragojević pobednik je pete sezone rijaliti programa Zadruga.

Dalila Dragojević osvojila je drugo mesto.

Dejan je dobio nagradu od 50.000 evra, a ček mu je uručila voditeljka Dušica Jakovljević, dok je Dalila kao nagradu dobila montažnu kuću.

Podsle 10 meseci u rijalitiju, kroz koji je prošlo više 75 učesnika, izabran je pobednik i ujedno miljenk većine gledalaca, koja je za njega glasala u najvećem broju.

Pored Dejana koji je pobedio i Dalile koja je zauzela drugo mesto, u sperfinalu za pobedu borili su se: Aleksandra Nikolić, Anđela Đuričić, Anđelo Ranković, Filip Car, Jovana Tomić Matora, Lazar Čolić Zola, Lepi Mića, MC Aleks, Mensur Ajdarpašić, Miki Đuričić, Milica Veselinović, Nikola Grujić, Sandra Rešić i Stefan Karić.

Skandal Dalile i Dejana obeležio je Zadrugu 5

Ovu sezonu rijalitija definitivno su obeležili Dalila i Dejan, koji su ušli u Belu kuću kao bračni par, a iz nje su izašli kao "neprijatelji", razvedeni i s novim partnerima. Ona s Filipom Carem, s kojim je i prevarila Dejana, i to na njegove oči, a on s Aleksandrom Nikolić.

Iako su prilikom ulaska u rijaliti istakli da njima scenario Sloba Radanović - Kija Kockar - Luna Đogani nikako ne može da se desi, njima se, mnogu kažu, desilo čak i gore.

Dalila je mesec dana po ulasku u rijaliti postala bliska s Carem. Mnogi ukućani su skretali pažnju Dejanu na taj odnos, ali je on i dalje verovao ženi. Odnosi su im bili narušeni, ali je on pokušavao da održi taj brak.

Sve do trenutka dok Mujićeva nije ustala i priznala da se zaljubila u Cara. Tada je pao i prvi poljubac između njih dvoje, a Dragojević je to teško podneo. Počele su žestoke svađe, vređanja, iznošenje prljavog veša, uključile su se i njihove porodice u sukob.

Veza Dalila i Cara bila je turbulentna. Tokom svađa nazivao ju je pogrdnim imenima, lomio joj stvari, pa se ona u jednom momentu vratila Dejanu. Međutim, ponovo je "otrčala" kod Cara i nastavila romansu sa njum.

Dejan je tada rekao da ga ona više ne zanima, ali se ipak borio sa svojim osećanjima. Kada je na proslavi Srpske Nove godine sebi razbio glavu flašom, sve se "okrenulo".

Posle nekoliko dana provedenih van rijalitija, i razgovora s psihologom, rešio je da suprugu ostavi u prošlosti. Pomirio se s porodicom, s kojom pet godina, koliko je bio s Dalilom, nije imao kontakt i sebi dao šansu s Aleksandrom.

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MARINA

    11. jul 2022 | 07:08

    Za Dejana se znalo da ce biti prvi,ali da ovo zlo,koje je pokazalo sve najgore,bude druga....sve izrežirano i namešteno

  • Ekica

    11. jul 2022 | 07:17

    U zadru jesili ostavljen ..pobedujes..sto si gori..to si bolji...Andela..najpostenija da bude primer ovoz zemlji..oni najgorime daju pobedu

  • Mara

    11. jul 2022 | 08:00

    Ako nista drugo bar za prolivene suze😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA