Huso ne dolazi u Šimanovce da podrži Dalilu zbog Dragojevića: Misli da Dejan neće pobediti!

 
 
 ≫ 
  • 2

Huso je rekao da bi voleo da se Dalila i Dejan pomire

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić, otkrio je da večeras, 10. jula, neće podržati ćerku u finalu "Zadruge" u Šimanovcima.

Naime, on je istakao da se ne oseća zdravstveno dobro i ne želi sebe da izlaže dodatnom stresu zbog eventualnih neprijatnih situacija koje može da se dogode.

Mujić smatra da ni njegov bivši zet Dejan Dragojević, ali i njegova ćerka Dalila neće odneti pobedu, dok za Filipa Cara smatra da je najgori čovek koji se ikada pojavio u rijalitiju.

- Dobro će proći valjda. Po ovim reakcijama mislim da Dejan i Dalila neće pobediti, to će neko drugi. Filip Car ne može da pobedi, on je najgora osoba koja se pojavila u rijalitiju ikada. Šta je sve izgovorio, ne vredi mu ni pobeda ništa. On je ker koji lajde, a ne ujeda - rekao je on i dodao da neće doći na finale kako ne bi imao raspravku sa Dejanovom porodicom u studiju.

- Nisam dobro zdravstvenog stanja, ne mogu da se raspravljam sa Dragojevićima da se izlažem stresu. Nisam za to spreman. Biće tamo neko ko će je doćekati. Šta ću ja, moram oprostiti ćerki, mnogo će vremena trebati... Treba da se raziđemo kao ljudi - rekao je Huso za Blic.

Huso kaže da bi voleo da se Dejan i Dalila pomire.

- Mislim da bi mogli da se pomire, prošli su ono što nisu prošli. Oboje su imali greške, ali voleo bih da su zajedno da žive bez problema - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mujo

    10. jul 2022 | 23:01

    Dejan da se pomiri sa Dalilom je nemoguce ako to uradi treba odmah u Topaonicu na lecenje visegodisnje, pored nje ne moze niko da ostane normalan.

  • PIONIR

    10. jul 2022 | 20:53

    Nemoze doci Huso jer mu fali Haso.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA