Car žestoko udario na Aleks Nikolić: "Pljačkala je mušterije koje su je plaćale za intimne odnose"

 
 
 ≫ 
  • 1

- Samo da znate da je ova mlada gospođica u Beču krala od svojih mušterija. Radila je u Austriji isti posao kao i u Bujanovcu i Švajcarskoj, ali je u Beču bila pravi maher - rekao je Filip

Rijaliti učenik Filip Car izneo je žestoko optužbe na račun bivše devojke Aleksandre Nikolić.

Naime, iako se bliži kraj rijalitija Car je danima na ratnoj nozi sa sa Aleks i Dejanom Dragojevićem, a sada žestoko udario na bivšu devojku i okrivio je da je iz torbice mušterije odnela novac i skupoceni roleks vredan 60.000 evra.

- Pošto Aleksandra skače na mene i psuje me čim se obratim Dejanu, sad ćemo malo da raspredamo o njoj i njenoj prošlosti. Samo da znate da je ova mlada gospođica u Beču krala od svojih mušterija. Radila je u Austriji isti posao kao i u Bujanovcu i Švajcarskoj, ali je u Beču bila pravi maher - rekao je Filip i dodao da mu je jedan momak ispričao da se viđao sa Aleks po hotelima  i da joj je plaćao za intimne odnose:

-  Momak mi je pričao da je Aleksandri plaćao za s*** nekoliko puta, da su se viđali po hotelima i da ga je jednom opljačkala. Nije imao nijedan dokaz, naravno, ništa nije prijavljivao policiji jer bi ispitivali zbog čega su se našli, otkud njemu toliki novac i ko je zapravo ona, pa se sve zataškalo.

Filip je objasnio da je taj dečko zaspao nakon intimnog odnosa sa Aleksandrom, a da je ona tu iskorila i iz torbice uzela novac i skupoceni sat.

- Taj dečko je u pederuši imao roleks koji vredi 60.000 evra. Pored toga, imao je u kešu nekoliko hiljada evra. Zaspao je nakon što su imali s***, Aleksandra mu je rekla da ide, a prethodno je znala gde drži stvari i novac. Iskrala se nakon što je sve uzela i više mu se nikad nije vratila. Kada je pozvao, javila se, on je pitao da li je uzela stvari.

- Objasnila je da nema pojma o čemu priča i da može slobodno da dođe kod nje u smeštaj gde je boravila i proveri da li se bilo šta nalazi kod nje. Sve se završilo na tome, srećom, on je momak koji mnogo zarađuje i nije ga mnogo oštetila. Bitno je samo da znate na šta je ova persona ovde spremna, a glumi nevinašce - rekao je Filip.

Dragojević se ne ove optužbe Cara samo sedeo i ćutao, a Aleksandra je ustala i objasnila o čemu se radi.

- Filipe, toliko si jadan da nemam reči! Sada pred finale ti mene kao raskrinkavaš i izlaziš s tom pričom. Gde si bio do sada?! Što nisi ranije rekao šta znaš? Nemaš nijedan dokaz za to što tvrdiš. Navikla sam da me optužuju za sve i svašta, tako da ću samo da sednem i više neću komentarisati ovo - rekla je zadrugarka.

Video: Progovorila o ljubavi u rijalitiju, ovo joj je teško palo: Ona je sinoć napustila Zadrugu

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je muž od Sajsi MC, ne voli da se slika, beži od kamera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max 22

    27. jun 2022 | 18:54

    Samo dajte klip da vidimo kada se to desilo...a da nema ga...Hvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA