Raskinuli Aleks i Dejan! Dragojević nervozan, želi da ide kući: "Meni sekunda fali da se prešaltam"

 
 
  • 9

Dejan je razgovarao sa svojom, sada već bivšom, devojkom Aleksandrom, koja nije uspela da ga uteši

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić su raskinuli. Njih dvoje su se ceo dan raspravljali oko njenog ponašanja i oko njenog oblačenja.

Naime, Dejan je zamerio Aleksandri kako se obukla pa je otkrio da je pokazala i više nego što je htela, a nakon toga je nastao sukob koji je doveo do raskida ovog ljubavnog para. Zadrugari su se odmah bacili na komentarisanje, pa su neki čak i ubeđeni da Dragojević ne može da preboli Dalilu, a da li je to isitna ostaje da ispratimo.

U toku noći Dejan je razgovarao sa svojom, sada već bivšom, devojkom Aleksandrom, koja nije uspela da ga uteši.

- Ništa, čekam, proveravam. Uhvatila me je anksioznost, ide mi se kući - odgovorio je Dejan.

- Nemoj da ubijaš sebe, opusti se. Zašto ubijaš sebe crnim mislima... Da li si plakao? Zašto su ti oči suzne? - nastavila je.

- Loše mi je, nervozan sam. Muči me sve, guši me. Sam sam sebi razlog. Previše je sve ovo za mene... Rekao sam ti i danas da ne mogu sam sa sobom da se povežem. Mislim da nikog nema... Ne mogu tebi da objasnim situaciju, ne postoji reč za to - govorio je Dragojević.

- Razumem te, kapiram. Šta ćeš sad? Da razbijaš glavu? Šta si sve ovde prošao i kao hoćeš da ideš - rekla je Nikolićeva.

- Imam strah od svega - dodao je.

- Ti si ovde najčistiji, nema potrebe. Ništa loše nisi uradio - izjavila je Aleksandra.

- Ne mogu da iznesem i sebe ni tebe. Čim krene neka rasprava nešto, nije mi dobro. Nije to do tebe, to je do pi*de mate*ine. Gušim se, to ne valja - nastavljao je Dejan.

- Svi imaju neke životne rutine, neke životne navike, ja nemam ništa. Nije ovo ništa zbog tebe, to je tako. Nisam neko ko će da laže i da petlja - rekao je Dejan.

- Rekla sam ti, ne moraš da budeš sa mnom, niko te ne tera. Radi šta ti želiš, da se zezaš, da se družiš.... Neću ja tebe da gušim i sputavam. Nemoj da razmišljaš, bićeš sve dobro - izjavila je Nikolićeva.

- Meni sekunda fali da se prešaltam - naveo je Dragojević.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    18. februar 2022 | 10:12

    Dejanu hitno treba strucna pomoc. On treba pod hitno da izadje i bude sa svojom porodicom uz pomoc. Ili da mu uvedu brata. Ovo nije dobro. Zbog gledanosti unistavate mlad zivot.

  • Goca

    18. februar 2022 | 12:23

    A gde da se presaltas u Sepak ceka te Huso

  • iskreno

    18. februar 2022 | 17:32

    Decko je lose psihicki bezi devojko od njega on je navikao da bude rob

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA