Filipova bivša devojka ulazi u Zadrugu, najavila haos: "Uništiću Maju i Cara"

 
 
 ≫ 
  • 4

- Pre svega moram da kažem da se nikako neću javiti Maji Marinković koja je sve i svašta pričala za mene - rekla je Aleks

Bivša devojka Filipa Cara i nekadašnja rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić večeras, 25. decembra, vanredno ulazi u "Zadrugu".

Aleks je u pauzi između dva rijalitija potpuno promenila svoj fizički izgled.

Sa Filipom se nije rastala u prijateljskim odnosima, a tvrdi da ulazi da uništi bivšeg dečka i njegovu devojku Maju Marinković.

- Trebaće mi mnogo sreće pred ulazak u rijaliti. Pre svega moram da kažem da se nikako neću javiti Maji Marinković koja je sve i svašta pričala za mene, kao ni Filipu Caru. Ostalo ću sve ostaviti kao iznenađenje kada uđem, ali njih dvoje ću unišititi - poručila je Aleks za Informer.

Zadrugarima večeras neće biti dobro kada shvate da oni večeras nisu najveći spektakl i šou koji gledaoce očekuje, već da će Aleks svima pomrsiti konce.

Kako će Maja i Car regovati ostaje da vidimo.

Video: Ponovo haos u Zadruzi: Maja zamalo da iskopa oko Caru, tvrdi da je on nju prvi udario

(Telegraf.rs)

Video: Sajsi MC - INTERVJU RADNO

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    25. decembar 2021 | 23:44

    E ti mozes samo sebe da unistis hahaha

  • neca

    26. decembar 2021 | 01:19

    A fakultet? 😂

  • Dejvid

    26. decembar 2021 | 01:30

    Dejan je izgubio dobar deo podrške naroda i fanova zbog pomirenja sa Dalilom, hajde da su se istovremeno i javno izvinuli jedno drugom za izrečene uvrede, psovke kao i neosnovane optužbe, da joj je oprostio preljubu i da su ostali u korektnim i čisto poslovnim odnosima niko mu ništa ne bi zamerio (čak bi stekao i dodatne simpatije jer bi se kao razuman čovek izdigao iz cele situacije), međutim ovakav scenario pomirenja kao da ništa nije bilo i njihovog ponovnog zbližavanja niko nije očekivao, ''oprao'' je Dalilu za sva vremena i sada joj realno nema prava više ništa zameriti niti se žaliti na njeno ophođenje prema njemu pošto je pogazio vlastitu reč... Njoj su se sve kockice poklopile da bolje ne mogu, veza sa Filipom zbog njihovih burnih i ljubomornih temperamenata i svojeglavnih mentaliteta bi svakako bila osuđena na propast te pukla sve i da Maja nije ušla, možda bi se vukli još koji mesec i to je to, ovako se vratila u ''sigurnu luku'', ubuduće za sve što bude loše radila Dejanu niko više nju ni za šta neće kriviti već njega koji nema dostojanstvo. U slučaju da je on ostavi do kraja rijalitija, nemojte se začuditi ako ona na kraju izađe kao pobednica, setite se onog Velikog brata od pre 10-ak godina kada je ona Dalmatinka koja je prevarila muža sa mlađim dečkom unutra pobedila zbog toga što ju je ljubavnik ostavio u live-u finalne noći, muž odavno svakako nije želeo više da čuje za nju pa se publika sažalila radi toga što je na kraju ostala sama i odbačena od svih. :P

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA