Maja udarila šamar Filipu, on je uhvatio za vrat, davio je i urlao: "Zaklaću te"

 
 
 ≫ 
  • 7

Nakon Filipovih jezivih pretnji i davljenja, Maja je bila van sebe

Maja Marinković i Filip Car žestoko su se posvađali, te je Filip u naletu besa nasrnuo na Maju, uhvatio je za vrat, oborio na sto, i počeo da je davi.

Njih dvoje su se posvađali tokom emisije "Pitanja gledalaca", izvređali su se i pretili jedno drugom, pa je njihova svađa prerasla u fizički obračun. Prvo se Maja zaletela na Cara, nakon čegaje on "poludeo".

- Evo šta mi napravi ovaj ološ, pa ždere... Nemoj da ti padne na pamet da me diraš kad nisam kriv. Nemoj da vas podavim redom. Kad nisam kriv, nemoj da krećeš na mene. Napravi mi problem, pa ždere za stolom... Majku ti, nemoj da te ja zadavim kao pile. Čas mi je posla da izađem van, samo da me nepravda takne - urlao je Car dok je Marinkovićeva nasrtala na njega.

Maja mu je zatim lupila šamar, a onda je on nju uhvatio za kosu, a potom i za vrat, oborio na crni sto i krenuo da je davi.

Odmah su reagovali zadrugari koji su iz razdvojili. Uprkos drugim učenicima i obezbeđenju koje ih je razdvajalo, sukob Maje i Cara se nastavio.

- Sad ćeš da vidiš kako ćeš proći, selo smeće i ždere za stolom, napravi mi problem i onda ždere za stolom. Majku ti j***, kad te ja za vrat ulovim zaklaću te kao pile, udaviću te kao pile - urlao je Car dok je Maja plakala.

Video: Dejan prešao Dalili preko prevare, pa se strasno ljubili i mazili: Više ne kriju pomirenje!

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    23. decembar 2021 | 18:29

    Kakve su to danas mladalacke ljubavi,brakovi,,sa takvim shvatanjem sto mozemo da gledamo i vidimo u rijalitiju to je horor od zivota gore od noc vestica i Fredi Krugera

  • M

    23. decembar 2021 | 19:54

    Bije, maltretira sta covek da radi !

  • Demi

    23. decembar 2021 | 22:29

    Sve dogovoreno!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA