Dalilin otac ostaje pri svom stavu: Ona može da dobije samo pola kuće, ali celu ne!

 
 
  • 11

Dalila nije upućena u to da je njen otac bio izričit u tome da će se kuća nakon prevare prepisati Dejanu

Dalila Dragojević istakla je u rijalitiju kako će se preseliti u Beograd, a kuću u Gornjem Šepku zadržati za sebe i da je neće dati Dejanu Dragojeviću.

Naime, Dalila i Dejan su se zvanično i razveli, te je ona počela priču o bdućnosti, te se dotakla i nekretninekoju imaju.

Ona ima u planu da od kuće sebi napravi vikendicu, međutim Dalila nije upućena u to da je njen otac bio izričit u tome da će se kuća nakon prevare prepisati Dejanu.

Zadrugarka ne zna da je njen otac izjavio da će kuću dati i bivšem zetu, koji je o tome ekskluzivno govorio za TelegrafJetset.

- Ne može Dalila tek tako da odlučuje šta će uraditi sa tom kućom. Postoje advokati i pravnici koji će presuditi kome će kuća pripasti. Jedino može da dobije pola kuće, ali celu ne. Ja i dalje stojim iza toga - kaže Huso za "Blic" i dodaje:

- Ako želi celu kuću, neka izvoli da plati Dejanu polovinu kuće i neka je zadrži za sebe. Ona hoće celu kuću, a da njen supružnik ne dobije ništa? To je sramota - oštro poručuje Huso.

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    19. novembar 2021 | 18:04

    Pa zar ne rekoste vi ili on da mali dobi celu kucu?

  • DARKO 100%

    19. novembar 2021 | 17:50

    Pa vidi prvo si rekao celu kucu da ce Dejan dobiti a sad pola,nema veze jer Dejan nece nista uzeti niti ga interesuje ,ali bi bilo dobro da u rijalitiju puste iskaz Dalilinog caleta i da na taj nacin jos vise podgreju atmosferu u kuci,pa kad je bal nek je onda maskenbal

  • Nele

    19. novembar 2021 | 19:20

    Do kraja rijalitija ostavices ti njoj sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA