Dalila ipak neće da se razvede od Dejana u rijalitiju: Sa Filipom "oplela" po mužu

 
 
  • 1

- Ovo je sve lukavo sa njegove strane, ja to znam i osećam. Dušu bih mu iščupala, jer znam kako me pecka - besnela je Dalila

Dalila Dragojević je prekinula emisiju i donela novu odluku u vezi razvoda od Dejana Dragojevića, zbog koje su mnogi ostali u šoku.

- Darko, ja samo moram nešto da kažem, prenaglila sam... Ipak ne želim da se razvedem u rijalitiju - saopštila je Dalila, dok je raniej insistirala da njen advokat reaguje jer želi da se razvede što pre.

Tokom emisije Dalila i njen ljubavnik Filip Car zašli na kratku pauzu, a Dejan im je bio glavna tema. Naime, Dalila je otkrila da i dalje neće otkrivati neke detalje iz njihovog petogodišnjeg braka, dok je Filip nastavio da ga ogovara.

- Rekla bih šta sam i ko bila u tom odnosu, ali neću da pričam o tome - rekla je Dalila.

- Nelogičan mi je od samog starta. Meni je samo bitno da se on smeje i da je dobro, da razmišlja o ženama, jer se ja onda neću sa tobom svađati. Previše mu mozak radi u rijaliti mood-u. On je mudar i namazan... - rekao je Car.

- A Sandra mu kaže: "Bravo, tako se priča". Ovo je sve lukavo sa njegove strane, ja to znam i osećam. Dušu bih mu iščupala, jer znam kako me pecka - besnela je Dalila.

(Telegraf.rs)

Video: Barbara Bobak dovela Sunđer Boba i Patrika na koncert Tee Tairović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jfn

    7. novembar 2021 | 14:57

    Neka se on razvede, svakako neće više zajedno živeti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA