Dejan u suzama izneo potresne detalje: Dalila je prošla golgotu zbog vantelesne oplodnje

 
 
  • 4

Trenutno mi puca glava i kipi mozak, ne mogu da sklopim kockice sa onime što ona priča i sa opnima što vidim i kako ja mislim

Dejan Dragojević otvorio je dušu protekle večeri i u uživo programu izneo potresne detalje iz njegovog i Dalilinog braka. Zadrugar danima ne može da se oporavi zbog zahlađenja odnosa do kog je došlo između njega i Dalile.

- Dobro veče Dejane, da li ti na raspoloženje utiču samo vremenske neprilike ili postoji još nešto? O čemu razmiljaš svo ovo slobodno vreme koje imaš - pitao je Darko na samom početku.

- O ovome sa Dalilom. Ne znam tačno šta se dešava, ispada da je gušim a ja to ništa ne radim. Naš život napolju je totalno drugačiji, totalna kontra. Trenutno mi puca glava i kipi mozak, ne mogu da sklopim kockice sa onime što ona priča i sa opnima što vidim i kako ja mislim. Kada je rekla pauza, mislila je malo da se udaljimo, da se družimo sa drugim ljudima.

- Ona voli da se druži i na kraju uvek bude izdana i prodana. Sa kim da ste je videli sa kim da provodi vreme, na sve se odnosi. U rijalitiju je dovoljno samo jedna situacija i da ode sve u pogrešnu stranu. Zato ja ne volim da se družim, možda ako uđe neko nov, trenutno mi je najbolje da izađem i budem sam. Od početka našeg odnosa imamo tako drugačije stavove o ljudima, ja imam iste ljude godinama sa njima se družim, ali rijaliti nije takav format gde ti možeš da se opustiš. Ona može da ostvari odnos sa njima, uvbek je iskrena svađa se pa joj bude krivo, a meni je odmah lakše da se distanciram - naveo je Dejan.

- Da li si bio svestan u nekim trenucima da radiš pogrešno, da li ti je uvek zamerala ove stvari koje sada spominje - pitao je Darko.

- Čudan sam ja totalno. Donesem čarape, donesem ručak, zovem je ako negde ode pa brinem. Sada kad razmislim možda izgleda stvarno bezveze, kao da je uhodim. To ovde tako izgleda jer smo zatvoreni pa više dođe do izrađaja. I sada ovde uvek gledam gde je i šta je - odgovorio je Dragojević i dodao:

- Ono za vantelesnu oplodnju, šta se sve pije, ta golgota, ti lekovi, još neke traume od doktora koje je imala. Sačuvaj bože. Kada smo saznali da je trudna, svi su plakali od sreće, ja to tebi ne mogu da opišem i onda posle toga sve ode niz vodu - nastavio je Dragojević.

- Da li ispada da si ti sada svestan da se vas zasitila, sa strane ovako ispada kao da te tera od sebe? - pitao je Tanasijević.

- Nije to teranje, to kod nje tako ide. Osetimm taj trenutak kada treba da joj priđem. Neću da prilazim odmah da ne ispadne da je gušim. Ona inače ima muško društvo, takva je, a često svi pokušavaju da nakače neku priču. Trenutno mi ovo sa Carem smeta i ne smeta, ne znam kako to da objasnim. Mene ubija trenutno samo to što ne spava sa mnom, to me ubija. Kad osetim da će neko da mi zabije nož u leđa i ja sam svestan toga - dodao je Dejan.

(Telegraf.rs)

Video: "Sad gazi, Balkan ti je mali!" Tamara Milutinović uputila moćnu poruku Tei nakon dve krcate Arene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ката

    11. oktobar 2021 | 10:27

    Овај брак је и пре ријалитија био у кризи,само су они то вешто скривали.Сад је све то кулминирало.

  • Рус

    11. oktobar 2021 | 13:25

    Da nema drugih muškaraca vi bi funkcionisali dobro ali ima. Žena hoce muskarca

  • Selma

    11. oktobar 2021 | 18:36

    Manipulatorka, nabija mu grizu savesti kako bi prikrila svoju prevaru. Sta god da je pretrpela radi njega nijsta manje nije ni Dejan zrtvovao zarad nje. Odrekao se majke, sestre, brata, ima li vece zrtve?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA