Duboki dekolte medicinske sestre, šljokice i šlicevi do kuka: Ovako su izgledale fatalne zadrugarke

 
 
  • 6

Od smernih dugih haljina, do golih stomaka, tetovaža i minića

Zadruga 4 Ulazak Zadrugarke Foto: Nikola Tomić

Nova sezona rijaliti programa "Zadruga" počela je sinoć, 6. septembra, a u Belu kuću se uselilo više od 50 novih učesnika, čije živote ćemo upoznati kroz narednih  deset meseci.

Ono što je od samog starta sigurno, jeste da muškarcima u kući neće biti nimalo lako jer će im narednih meseci društvo praviti seksi medicinske sestre, pevačice, top modeli i klaberke.

Kako je i samo finale iziskivalo nešto glamuroznije stajlinge, mnoge zadrugarke su ispunile taj zadatak i prošetale svoje zanimljive kreacije.

I dok su se neke opredelile za smerniju varijantu i duge haljine, bilo je i onih koje su želel da istaknu svaki atribut na telu, pa su prošetale u mini haljinicama i dubokog dekoltea.

Osim što imaju zanimljiva zanimanja, ali i prošlost kreacije Žana Đorđević, Snežana Ojdanić, Aleksandra Nikolić, Ljiljana Stevanović, Anja Todorović i mnogih drugih zadrugarki, privukle su veliku pažnju.

Pogledajte kako su se zadrugarke skockale na otvaranju "Zadruge 4":

Video: Seksi crvena haljina, crveni ruž... Iva Grgurić otvorila Zadrugu 4

(Telegraf.rs)

Video: Kristijan Golubovic kao vitez

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zabrinut domaćin

    7. septembar 2020 | 13:34

    Gde bre nađoste ove ajkule??? Ja ni jednu ne vidoh na pijaci ili u mesari? Sad će sezona zimnice, ko će ajvar da im spremi?

  • Danilo

    7. septembar 2020 | 13:44

    Ona jedna mi liči na Ursulu iz crtaća "Mala sirena" :-D

  • Margit

    7. septembar 2020 | 14:08

    Ma dobro pevacice i ostale zabavlja ice, ali gde nadjoste med sestre, da se vrate pacijentu i pozrtvovanosti, nema nista od toga. Tu ce lepo da zarade i odnose u zabavljacice. Pa lepo te vrste med sestre i nisu za pacijente, jadni oni, te zavode po klinici da im bude lakse, postave ih nacelnici za neke izmisljeno poslove. Zadrzite ih ne trebaju nam takve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA