Matora ulazi u "Zadrugu 4" sa devojkom koja liči na Sanju, pevačica sa teškom životnom pričom...

 
  • 5

Sniamnje profila novih zadrugara se nastavlja, a oni do ulaska broje sitno

Nova sezona "Zadruge" startuje za samo nekoliko dana, a sudeći po ljudima koji su danas došli u prostorije televizije "Pink" kako bi snimili svoje profile, predostoji nam zanimljivih deset meseci.

Snimanje profila traje već danima unazad, pa smo tako saznali da će se u novoj sezoni pored mnogobrojnih pevačica i fotomodela, naći i Kristijan Golubović, nekadašnji dečko sa vrelog asfalta, ali i bivša radnica MUP-a.

Danas se predstavilo pet novih zadrugara, a ono što je sigurno, jeste da svojim pričama i zanimljivim profilima ne zaostaju za učesnicima koje smo upoznali prethodnih dana.

Prva se pojavila devojka po imenu Anabela Mićić (19) iz Beograda. Završila je Medinsku školu, a u rijaliti ulazi, jer još uvek nije sigurna čime želi da se bavi. Raduje se novom iskustvu i poznanstvima, a tvrdi da će tamo proširiti svoje vidike. Sebe ne smatra starletom, a ulazi kao slobodna devojka.

Odmah za njom u prostorije televizijie je stigao  je i Marko, poznatiji kao Ricko (28), rodom iz Vranića. Radi u porodičnoj firmi, a na ideju da se oproba u rijalitiju je došao nakon što ga je društvo nagovorilo.

Za sebe kaže da je spontan i duhovit, a njegov tip devojke je Maja Marinković, kojoj bi oprostio i aferu sa oženjenim muškarcem, jer je, kako kaže, bez predrasuda.

Veliki pažnju privukla je i Jovana Tomić Matora, koja se pojavila u društvu atraktivne plavuše za koju već mnogi spekulišu da je nejna nova devojka. Matora nas je danas upoznala sa drugaricom koja se zove Žanom Đorđević.

Poslednja, ali sa koferima stigla je i crnogorska pevačica, Snežana Ojdanić (47) koja ističe da motiv za ulazak nije samo popularnost, već i zarada.

Pevanjem se dugo bavi, a u rijalitiju će ispričati i svoju tešku životnu priču kako bi mladim devojkama koje počinju pevačku karijeru skrenula pažnju na greške koje ne treba da prave.

Ima sina koji joj je najveća podrška, a kako je ispričala spremna je da se bori i izdrži do kraja, jer želi i sigurna je u to da će osvojiti prvo mesto.

Video: Frajer iz spota Žena od sultana ulazi u Zadrugu 4: O Mariji Egelji, Tijani Em, silikonima...

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nada

    5. septembar 2020 | 11:15

    Veći bi štos bio da Matora udje sa dečkom.

  • 🙋‍♀️

    2. septembar 2020 | 14:22

    Hocu i ja u zadrugu da namlatim kintu, pustite nas obicne ljude bicemo zanimljiviji

  • Aki

    1. septembar 2020 | 18:28

    I zakacila se za Matoru da bi je ubacila u zadrugu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA