Sanja se oštrom porukom oglasila nakon Luninog ulaska u Zadrugu: Matora je sad u velikom problemu

 
  • 11

Svi fanovi Zadruge čekali su njen komentar

Aca Lukas rođendan Foto: ATA Images

Ulazak Lune Đogani u "Zadrugu 3" izazvao je pravi haos, a sada se oglasila i Sanja Stanković, devojka Jovane Tomić Matore i otkrila kako je ona reagovala.

Lunin ulazak uzdrmao je mnoge zadrugare, a obzirom na to da su Matora i Sanja imale razmirice zbog nje, svi su čekali komentar Stankovićeve.

Đoganijeva je tokom ulazka prišla, poljubila i pozdravila se sa Jovanom, a Sanja se sada oglasila i otkrila da je Matora od sinoć na testu, piše Pink.rs.

- Skoro sam rekla da jedva čekam nečiji ulazak da vidim da li grešim u nekim stvarima... Zapravo, to je bio njen ulazak. Okej mi je što su se javile jedna drugoj. Gledaćemo "Zadrugu", pa ćemo videti. Mesta za nervozu nema, jer utiče na lepotu. Ovo je, da kažem, test, iako mi ružno zvuči ta reč... Pa, nek mi pokaže Jovana da sam pogrešila što se tiče Lune i nje - rekla je Sanja.

Podsetimo, Sanja i Matora imale su buran i turbulentan period svoje veze početkom ove godine, obzirom da se Stankovićeva naljutila na svoju devojku pravo zbog Đoganijeve.

Naime, njihov odnos je zahladneo nakon što je Matora na žurki u Zadruzi na kojoj je pevala Luna poklonila Đoganijevoj narukvicu, a ovakav potez nimalo se nije svideo Sanji.

Video: Kadar nevera: Luna se vratila u Zadrugu, zadrugari u šoku

(N. L.)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tz

    2. mart 2020 | 13:42

    Priprema terena za Sanjin ulazak.

  • Piksi

    2. mart 2020 | 13:54

    Pazi, pazi, pazi, pazi sta radis, ako przo planes, brzo se ohladis. Pazi, pazi, pazi, pazi sta radis. Jednom, dva put, oprastam ti sve, posle toga ljubav prestaje.

  • xxx

    2. mart 2020 | 16:36

    Boze sacuvaj evo opet ove,hoce ki djogaji sjahati vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA