Zola poslao čestitku Miljani za rođendan: Zbog njegovih reči je plakala kao kiša

 
  • 2

- Ti ne plačeš što su ti pisale sestre, nego što ti je Zola pisao! Sutra plači, ne danas - rekla je Marija Kulić Miljani

Miljana Kulić u "Zadruzi" proslavlja svoj 26. rođendan. Njoj su stigle brojne čestitke, a jedna od bila od njenog bivšeg dečka - Lazara Čolića Zole. Dok je čitala pismo koji joj je on poslao, Miljana se rasplakala.

- Zdravo Miljana, na današnji dan želim da ti kažem da imaš moju iskrenu podršku. U mom sećanju je ostalo sve ono najlepše. Svaki put kada ti je teško, moraš da se boriš za svog anđela - Željka, kojeg imaš pored sebe. Moraš da budeš jaka i siguran sam da ćeš uspeti. Zapamti, trenutak je dovoljan da se upozna, da se zavoli, ali večnost je potrebna da se zaboravi ono što je taj trenutak uspeo da stvori. Želim ti srećan rođendan i sve najlepše u životu. I naravno, srećan polazak u vrtić malom Željkiću. I samo da znaš, nikakve izjave nisam davao, držao sam se našeg dogovora maksimalno, verovao sam u nas, ali ti si ta koja se našeg dogovora nije držala. Sve sam razumeo što si mi rekla preko TV-a. Nadam se da ćeš tako biti srećna, jer ti to želim od srca - pročitala je Miljana Zolino pismo i briznula u plač.

- Ti ne plačeš što su ti pisale sestre, nego što ti je Zola pisao! Sutra plači, ne danas - rekla je Marija Kulić Miljani.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    26. septembar 2019 | 05:37

    Evo sad je otisao iz zadruge,ona cmizdri,drami, a pre nekog vremena spopadala filipa. Evo gusi se sad. Sve radi glasova. Nikad nisam videla izbliza,usta uzas,strasno. A ne znam zasto dzabe kupuje cigare? Kad pucka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA