"Imam nekoga ko je zreliji": Aleksandra o svom novom dečku, otkrila koliko je stariji od nje (VIDEO)

 
  • 43

- Meni se mnogo sviđa što je pokazao da je dobar čovek i dok sam ja bila u rijalitiju - rekla je Aleksandra

Aleksandra Subotić je u emisiji "Narod pita" pričala i o svom novom dečku koji se zove Petar. Kako je navela, sa njim joj je prelepo i od nje je stariji čak 20 godina.

- Imam novog dečka. Tačno je da ko se opeče o mleko duva i u jogurt. Sve vreme strahujem, valjda je bolje da budem obazriva, ali šta ako napravim neku glupost? Dobila sam komentar od jedne gospođe: "Hvala Bogu da nije zubat!" Ne znam ko je on, zove se Petar, zovu ga Peca, stariji je od mene 20 godina. To je neobično ljudima, ali mi je David bio najmlađi, pa mi je haos napravio - rekla je Aleksandra i nastavila:

Aleksandra Subotić Aleksandra Subotić sa novim dečkom Pecom Foto: Instagram/sandrasuboticss

- Meni se mnogo sviđa što je pokazao da je dobar čovek i dok sam ja bila u rijalitiju. Ja imam dosta da naučim od njega. Trudio se za mene, čuo se sa devojkom koja je čuvala moje dete dok me nije bilo. Imam muškarca koji je muškarac, imam nekoga ko je dominantniji i zreliji. Sve mi je čudno, ne mogu da kažem dečka, jer nije toliko mlad. On mi je dečko, ali je zreo čovek i pravi muškarac. Nije to ne znam kakva veza, ne želim da žurim, nisam opterećena ničim, niko mi ne unosi negativnu energiju, osećam se zaštićeno. Sa njim može biti nešto ozbiljno u budućnosti, ali ko to zna? - rekla je Aleksandra.

Pogledajte snimke:

VIDEO: Aleksandra Subotić: Prevarila me je cela Davidova porodica:

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra

    25. jul 2019 | 14:30

    Pa bolje je da je on stariji od nje nego obrnuto. Anable je starija od tog atijasa preko 10 godina, pa se niko ne cudi! Pa Marko je stariji od Lune 13 godina, ha, Marko je stariji od Atijasa! Mnogo je danas mladih zena udato za starije, uspesnije muskarce, i funkcionisu jako dobro. Aleksandra se spasila one veze sa Davidom, i neka joj je sa srecom.

  • Marija

    25. jul 2019 | 13:48

    Razlika u godinama nije vazna, i ona nije ni prva ni poslednja sa takvim deckom ili muzem. Ne bi bilo dobro da je ona starija od njega. Vazno je da on nju voli i postuje, brine o njoj i njenom detetu. Sve drugo je nevazno. Ne kaze se dzaba da godine nisu vazne. Samo neka se izmakla od onog prevaranta i oportuniste Davida.

  • Zenica at night

    25. jul 2019 | 09:11

    Jedina korist od pojavljivanja u medijima ovakve osobe moze biti to da mlade djevojke shvate kako NE TREBA razmisljati i postupati u zivotu radi ostvarenja neke zivotne egzistencije... Sta reci,Aleksandra je potpuna katastrofa,u svakom pogledu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA