"On je moja promašena investicija, rešio je da mene zgazi": Aleksandra žestoko o Davidu (VIDEO)

- Čujem da se trudi da dokazuje svoju priču, ali mu ne ide, svestan je da sam ja u pravu - navela je Subotićeva

Komentari

  • Pokri se usima

    25. jul 2019 | 15:23

    Hajde ovako! David ne valja, a ni ti nisi bolja! Jedino sto je on nasao istu kao ti, a ti ga brate ukaki skroz.....

  • NS

    25. jul 2019 | 15:19

    David se spasao! Kakav da je bolji je od ove sponzoruse Aleksandre. Pa ona nikoga ne voli sem sebe pa onda dete i to je to! Sve drugo cista računica! $$€€...

    • 25. jul 2019 | 18:49

      Ona

      @NS

      Pa ona da je sponzoruša ne bi dve godine bila sa goljom Davidom. Pritom ga je i finansirala.

  • Lejla

    25. jul 2019 | 15:15

    Upravu je Aleksandra, ali da je slusala svoju majku, ne bi tako prosla! David i njegovi su nju jako iskoristili, obecavali joj kule i gradove, a kad su joj ispraznili dzepove, ajd' mars vani! Jedno je raskinuti vezu, a drugo je mucki prevariti zenu! On je ciljno usao u rijaliti da je prevari, ali tek kad udje, jer mu je ona namestila lep honorar! Sto nije prekinuo PRE rijalitija?! Ee, on ne bi NIKAD ni usao u zadrugu! A i krivonoga je ciljno usla, jer je pre ulaska vrebala Davida, jedno drugom lajkovali slike, a ona slala poruke i Dalili. One se ustvari i znaju preko tog Sukija. Sve je to ona njemu pricala, imaju klipovi. Dakle, Aleksandra, je namagarcena kao niko ziv. Pouka svim devojkama: slusajte svoju majku, jer nikakve landare vam nisu bolji prijatelj od vase rodjene majke! Molim objavu komentara.

    • 25. jul 2019 | 18:51

      Ona

      @Lejla

      Neverovatno je to koliko majke imaju nepogresivu intuiciju u proceni momaka svojih cerki.

  • Biljana

    25. jul 2019 | 11:31

    Nista se tu nije dogodilo sto se vec ranije nije dogadjalo. Dvoje bili u vezi, pa se rastali. Ja znam da je njoj sad najlakse da sve svali na njega i maksimalno ga ocrni, ali treba da bude svesna i svoje odgovornosti za propast veze. Ona je tog coveka svojim ponasanjem bukvalno oterala od sebe. Sad se brani pricama da je on nju koristio, a kroz silne svadje i probleme je prolazio bas zato sto je njoj drzao stranu. Voleo ju je i prestao da je voli. To je sva mudrost. Mogao je vezu drugacije zavrsiti, to svakako, ali u ove price gde je ona svetica, a on djavo licno ne verujem.

    • 25. jul 2019 | 12:37

      Biljo Dragojević ti li si?

      @Biljana

      Pa on radi to isto, svu krivicu svaljuje na nju. Sad se setio da ga je ona svo vreme gušila, da nije bio srećan, da je nije voleo. Ako je to tako zašto je onda bio sa njom celo vreme, zašto je ulazio u reality?! Jednostavno zato što drugačije ne bi mogao ni primirisati Pinku i Zadruzi. Bez nje bi još uvek bio propali fudabaler bez kinte u džepu, za kojeg niko ne bi ni čuo, baš kao ni za celu tu porodicu koja je toliko željna slave, medija, para ali bez rada već eto tako vucarajući se po realitijima i praveći cirkus od vlastite porodice. Tako da krivi su oboje, daleko je on od tamo nekog finog kultuirnog dečka kakvim se uporno pokušava predstaviti, jer da je takav nit bi ikada ušao u reality nit bi se spetljao sa Subotićima a bome nit bi mu sad nova "draga" bila jedna Ana Korać.

    • 25. jul 2019 | 18:55

      Ona

      @Biljana

      Ma hajte molim vas. Naravno da je bila isfrustrirana jer je osecala da nije iskren. Slicnu sam situaciju prošla. Oseti žena kada muškarac švrlja i kada laže. I naravno da postaje nervozna, napeta, nesigurna u sve. A da je koristio, da, iskorisrio je maksimalno, za novac, za dobar honorar, a potom i visoko 12to mesto. Da nije Alex, on ne bi ni ušao u rijaliti.

  • dno dna

    25. jul 2019 | 09:43

    Daleko je i Aleksandra od svetice, pravila je velike i skupe greške u životu, ali ovaj David je posebna kategorija podmuklosti i pokvarenosti. Leziljebović kojemu je itekako upala kaška u med kad se nakačio Aleksandri na grbaču pre više od dve godine u Parovima. Do tada totalni anonimus uspeo je da se dokopa 5 minuta "slave", para o kojima je pre mogao samo da sanja, poklona zaluđenih fanatika koji su im čak i putovanje u Egipat platili. Pa kakva vrsta osobe moraš biti da si spreman glumiti abortus skupa sa tadašnjom devojkom, praviti lažnu svadbu javno na tv-u, potpuno precrtati vlastitog brata iz života sa najstrašnijim kletvama i uvredama baš kao i oca, i onda po njegovim vlastitim rečima glumiti i tu silnu ljubav sa devojkom zbog koje je sve to napravio par meseci ove sezone Zadruge, nagovarati je da stavi prsten kad nekoga udara, bukvalno joj puniti glavu da uradi nešto kako bi je diskvalificirali jer će tako i njemu moći pomoći. I onda, za dva dana like se "fatalno zaljubljuje" u jednu Anu Korać, za koju samo slapec ne može bar da posumnja ko je i čime se u životu bavi. I na stranu to što se "zaljubljuje", već što devojku kojoj duguje to gde je sad, najstrašnije pljuje i vređa. Prodaje neku priču da njega popularnost ne zanima, a onda se javno hvali koliko je pratilaca na instagramu dobio, baš kao i snajka mu Dalila sa kojom je od neki dan u velikoj ljubavi, nakon svega izgovorenog što ni pas s maslom ne bi pojeo. Grebu oni itekako svi porodično na vrata Zadruge 3 jer jedino na taj način i mogu zaraditi pare, prodavajući porodični prljavi veš!

  • Ceca

    25. jul 2019 | 09:19

    Promašila si ti život curo.Rodila si dete oženjenom čoveku a pljuješ po Ani.A sada si našla medu naravno bogatog i matorog ali kad ima para ništa ti nije strano navikla si ti na sponzore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA