"On je moja promašena investicija, rešio je da mene zgazi": Aleksandra žestoko o Davidu (VIDEO)

 
  • 12

- Čujem da se trudi da dokazuje svoju priču, ali mu ne ide, svestan je da sam ja u pravu - navela je Subotićeva

Aleksandra Subotić gostovala je u emisiji "Narod pita", u kojoj se osvrnula na odnos sa njenim bivšim dečkom Davidom Dragojevićem. Ona nije štedela svog nekadašnjeg emotivnog partnera i istakla da je on za nju, kako kaže, promašena investicija.

- Ja sam previše vremena utrošila na osobe koje to nisu zaslužile. I vremena, i emocija, i živaca, zaista sam se dala. Smatrala sam, kada voliš nekoga, on (David) mi je bio na prvom mestu. Ne želim da razmišljam o tome, on je moja promašena investicija. Hvala mu lepo, ali... Moramo polako da vodimo taj razgovor, sve je ovo previše za mene - rekla je Aleksandra i nastavila:

- Mi smo ušli u "Zadrugu" sa jednom istinom, ja znam šta se desilo i ne može niko da mi izbriše moja sećanja i moje uspomene, ja sam bila sa tim čovekom. Taj čovek je za tri dana rešio da promeni i sebi i meni život. Rešio je da demantuje našu vezu. Mene je to zabolelo, smatram da to nisam zaslužila. Razlog mog povratka je bio da saznam zbog čega se to desilo. Treba ostati čovek, a on to nije bio. On je rešio da mene zgazi i smatrao je da sam nemoćna i da ne mogu da se odbranim. Smatram da sam dokazala svoje. Čujem da se trudi da dokazuje svoju priču, ali mu ne ide, svestan je da sam ja u pravu - navela je Subotićeva.

Pogledajte snimke:

VIDEO: Aleksandra Subotić: Prevarila me je cela Davidova porodica:

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dno dna

    25. jul 2019 | 09:43

    Daleko je i Aleksandra od svetice, pravila je velike i skupe greške u životu, ali ovaj David je posebna kategorija podmuklosti i pokvarenosti. Leziljebović kojemu je itekako upala kaška u med kad se nakačio Aleksandri na grbaču pre više od dve godine u Parovima. Do tada totalni anonimus uspeo je da se dokopa 5 minuta "slave", para o kojima je pre mogao samo da sanja, poklona zaluđenih fanatika koji su im čak i putovanje u Egipat platili. Pa kakva vrsta osobe moraš biti da si spreman glumiti abortus skupa sa tadašnjom devojkom, praviti lažnu svadbu javno na tv-u, potpuno precrtati vlastitog brata iz života sa najstrašnijim kletvama i uvredama baš kao i oca, i onda po njegovim vlastitim rečima glumiti i tu silnu ljubav sa devojkom zbog koje je sve to napravio par meseci ove sezone Zadruge, nagovarati je da stavi prsten kad nekoga udara, bukvalno joj puniti glavu da uradi nešto kako bi je diskvalificirali jer će tako i njemu moći pomoći. I onda, za dva dana like se "fatalno zaljubljuje" u jednu Anu Korać, za koju samo slapec ne može bar da posumnja ko je i čime se u životu bavi. I na stranu to što se "zaljubljuje", već što devojku kojoj duguje to gde je sad, najstrašnije pljuje i vređa. Prodaje neku priču da njega popularnost ne zanima, a onda se javno hvali koliko je pratilaca na instagramu dobio, baš kao i snajka mu Dalila sa kojom je od neki dan u velikoj ljubavi, nakon svega izgovorenog što ni pas s maslom ne bi pojeo. Grebu oni itekako svi porodično na vrata Zadruge 3 jer jedino na taj način i mogu zaraditi pare, prodavajući porodični prljavi veš!

  • Lejla

    25. jul 2019 | 15:15

    Upravu je Aleksandra, ali da je slusala svoju majku, ne bi tako prosla! David i njegovi su nju jako iskoristili, obecavali joj kule i gradove, a kad su joj ispraznili dzepove, ajd' mars vani! Jedno je raskinuti vezu, a drugo je mucki prevariti zenu! On je ciljno usao u rijaliti da je prevari, ali tek kad udje, jer mu je ona namestila lep honorar! Sto nije prekinuo PRE rijalitija?! Ee, on ne bi NIKAD ni usao u zadrugu! A i krivonoga je ciljno usla, jer je pre ulaska vrebala Davida, jedno drugom lajkovali slike, a ona slala poruke i Dalili. One se ustvari i znaju preko tog Sukija. Sve je to ona njemu pricala, imaju klipovi. Dakle, Aleksandra, je namagarcena kao niko ziv. Pouka svim devojkama: slusajte svoju majku, jer nikakve landare vam nisu bolji prijatelj od vase rodjene majke! Molim objavu komentara.

  • Ceca

    25. jul 2019 | 09:19

    Promašila si ti život curo.Rodila si dete oženjenom čoveku a pljuješ po Ani.A sada si našla medu naravno bogatog i matorog ali kad ima para ništa ti nije strano navikla si ti na sponzore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA