Luna se prisetila susreta sa Slobom u Zadruzi: "Suočila sam se sa najvećim problemom!" (VIDEO)

 
 ≫ 
  • 44

- Ružni trenuci su mi bili na početku Zadruge, kada je došao moj bivši dečko - rekla je Đoganijeva

Luna Đogani podelila je sa svojim cimerima koji su to lepi i ružni trenuci koje ne može da zaboravi, a jedan koji joj se svakako urezao u pamćenje je ulazak Slobe Radanovića u Zadrugu tokom jedne žurke i njen nervni slom nakon toga.

- Ružni trenuci su mi bili na početku Zadruge, kada je došao moj bivši dečko. Nisam mogla to da podnesem. Tu sam se suočila sa svojim najvećim problemom u životu. Kada sam ga ugledala na bini, shvatila sam koliko sam se sj*bala. Drugi trenutak je bio kada je Adam otišao, on je moje srce i moja duša. Mnogo sam vezana za njega. Što se tiče lepih trenutaka. Najlepši trenutak je bio moj rođendan, kada sam dobila poruke od malih devojčica koje su bolesne. Njima je bitno da ja budem srećna. Veliki pozdrav za njih. Drugi trenutak jeste kada sam otišla na binu. Tada sam shvatila gde pripadam. Sve "Zadrugovizije" su mi bile prelepe. Onog trenutka kada sam - ispričala je Luna.

Luna Luna, Printskrin: TV Pink

Nakon ovoga i Marko Miljković je započeo svoje izlaganje i istakao da se njegovi lepi i ružni trenuci tiču Đoganijeve.

- Što se tiče srećnih trenutaka to je 14.januar kada smo je Luna i ja poljubili, što se tiče tužnih trenutaka, to su naše svađe kada su pale teške reči i uvrede - rekao je Marko.

Marko Marko, Printskrin: TV Pink

Kako je sve to izgledalo pogledajte na snimcima ispod teksta:

VIDEO: Nervozna Kija Kockar samouverena: Ne vidim ko bi mogao da nadmaši mene iz Zadruge:

(Telegraf.rs)

Video: Sergej Trifunović uhvaćen u noćnom provodu sa psom pre incidenta sa ženom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zaz

    2. jul 2019 | 09:44

    Bivsi decko ti je najveci problem u zivotu???Najlepsi trenutak je poruka od bolesne devojcice a ismevala si nekoliko puta bolesnu devojcicu iz publike???Covece ajde malo sacekaj sada.Da li si ti osobo normalna?Srama,stida imas li ti?Ja ovo vise jednostavno ne mogu da verujem.Glupo,samozivo,jadno,bedno.

  • Darka

    2. jul 2019 | 13:49

    Mislis svaler? Kako moze biti decko neko ko je ozenjen? Javna ljubavnice, zacuti - zauvek zacuti. Bog te kaznio.

  • Aki

    2. jul 2019 | 15:30

    Luna ne treba da pobedi, I onako je jako bahata, bezobrazna, ljubomorna, Los primer za sve, treba je malo spustiti na zemlju a ne uzdizati, nema nije an razlog da ona pobedi, takvim ne treba hraniti ego

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA