Davidova majka: Ana mora da mi da odgovore o prostituciji, a za Aleksandru imam samo jedno pitanje!

 
 ≫ 
  • 24

- Iznervirala me je kada je rekla da moj sin ima pileći mozak, ali posle sam čula da ona i za sebe nekad kaže da ima pileći mozak, pa sam shvatila da je to neka njena uzrečica - rekla je Dragojevićka

Biljana Dragojević je na početku veze Ane Korać i Davida Dragojevića pričala kako je ne podnosi, te da se "mnogo zaigrala", a da je njen sin David glup i naivan.

- Ma, Anu Korać ne podosim i tačka! Ne znam šta još o toj osobi mogu da kažem, a da već nisam rekla. Ona nam je sve upropastila. Ona i moj naivni sin, koji je poverovao toj ženi koja nema iskrene emocije prema njemu. Meni je mnogo teško što Magdalena više nije sa nama, a za to je kriva Ana. Ona nema obzira ni prema malom detetu, koje je zavolelo Davida i u njemu videlo veliku podršku. Ona je loš čovek i gadi mi se! - govorila je Biljana u martu ove godine.

David i Ana David i Ana, Printskrin: TV Pink

Takođe, pričala je o tome da je Ana povezana sa prostitucijom, a onda se nešto misteriozno dogodilo i Biljana je promenila mišljenje.

Podržavam Davida i Anu i nadam se da će do kraja rijalitija uspeti da izdrže zajedno, e sada šta će biti posle kad dođe realan život, to ne znam ni ja, a ne znaju ni oni. Ja ću pričati sa Anom Korać, treba da mi da odgovore na neka pitanja vezana za prostituciju. Vidi se da je njoj stalo do Davida, ne bih rekla da je to gluma, vidi se da su zaljubljeni, a kako će napolju, videćemo - kaže sada Biljana.

- Iznervirala me je kada je rekla da moj sin ima pileći mozak, ali posle sam čula da ona i za sebe nekad kaže da ima pileći mozak, pa sam shvatila da je to neka njena uzrečica - dodala je Dragojevićka.

Ana i David Ana i David, Printskrin: TV Pink

Kako kaže, kod nje u kući nema mesta za njih, jer je dovolno pila lekove za smirenje.


- Neću im dozvoliti da žive kod mene. Opekla sam se sa Aleksandrom, ali sa Anom neću. Neka žive sami gde hoće, kod mene uvek mogu da dođu i prespavaju, ali da žive u mojoj kući nema šanse. Ja sam zbog Aleksandre i Davida pila lekove za smirenje. Razbolela sam se zato što je ona bila kod mene, a David u rijalitiju - priča Biljana.

Ona kaže da za Aleksandru Subotić posle "Zadruge 2" ima samo jedno pitanje.

Ana, David, Aleksandra Aleksandra Subotić, Printskrin: TV Pink

- Hoću posle Zadruge da popričam i s njom i da je pitam odakle joj inspiracija za izmišljanje priča kako je izbačena odavde, kako je davala novac… Ako mi bude rekla da je to igra, moram da joj objasnim da to nije dobar način za igranje. Nedostaje mi mala Magdalena, nemam komunikaciju s njom jer znam da je bolje da budemo na distanci. Karađorđe se takođe nije video s njom, nemaju komunikaciju jer je ona u Novom Sadu sa bebisiterkom, a Karađorđe u Kaluđerici. Tako je bolje zbog Čabarkape i cele te situacije - objasnila je Biljana koja je nedavno, posle svega, upoznala Aninu majku Ljiljanu i sedela sa njom.

- Sedela sam sa Aninom mamom nekih sat vremena i naravno da mi je oprostila za sve uvrede koje sam izgovorila na račun njene ćerke. Ona je jedna mirna i tiha žena, podržava mog Davida i Anu. Nismo pričale o Aleksandri Subotić, to nam nije bila tema - zaključila je Biljana za Svet.

VIDEO: Ovako je Biljana pričala o Ani

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • L

    30. jun 2019 | 12:01

    Kakva god da je Aleksandra, nikada ružnu reč za Biljanu nije rekla, štaviše, stalno je hvalila. Videlo se koliko je zaboleo Biljanin poklon za Anu. Biljana je na početku zaista doživljena od strane javnosti kao žena koja je prihvatila tudje dete da odgaja. Trebalo je da održi takav imidž, neuplitanjem, a kamoli vredjanjem što voditeljke, što devojaka svog sina. Zar njoj nije jasno da je njen sin glavni krivac za sve?

  • Adi

    30. jun 2019 | 14:12

    E, nepravedna zeno, pa Aleksandra ima da postavi tebi puno pitanja! Samo dok vidi tvoje vulgarnosti i lazi! I dok sazna pretnje upucene u vezi njenog deteta i devojke koja ga cuva! Sramota i grehota!

  • Tz

    30. jun 2019 | 12:31

    David će za 15 dana sve pare zarađene u Zadruzi potrošiti na Anu a onda šut karta za njega. Jedino će opstati u vezi ako joj nabaci koju mušteriju. Vuk dlaku mijenja a ćud nikako. Šta ćeš Biljo navikla se Anci na to, odnosno navukla se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA